Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiola99

inicjatywa.

Polecane posty

Moj maz zawsze czeka az ja pierwsza wykarze inicjatywe i rozpoczne nasz seks,jak tego nie zrobie idzie spac i mnie to wkurza.Dlaczego?

Gość ciekawskiii
moze to Ty w waszym zwiazku jestes od inicjowania sexu i jemu to na reke?

To pewnie ty też czekasz aż on zacznie :classic_cool: Taka próba sił... ciekawe jak często jedno z was się w końcu łamie, musicie oboje miec niesamowicie silną psychikę :classic_cool: 🖐️

Ale tez pragne zeby mnie rozpalil i piescil i dotykal.A jest na odwrot to on tego chce .Moze dlatego ,bo czesto w dzien lapie go za sutki za penisa,jaja i dupcie.

Gość ciekawskiii
a moze poprostu powiedz mu jakie masz oczekiwania w lozku

Ale ja lubie za sutki polizc albo poszczypac.To Ty jestes chory skoro niewiesz jakie to przyjemne.Co Ty w Seksie robisz?

Juz nie raz mowilam ale zawsze wracamy do tej samej formulki.A jak ma ochote w dzien na seks to mam czekac do wieczora ,a wieczorem to mnie sie niechce i wtedy robi sie przymus uprawiania seksu.

moj facet tez lubi sutki..jak go to kreci,to nie widze w tym nic zlego... moj tez rzadko sam zaczyna,ale to moja wina...pare razy bylam zmeczona i go odtracilam...raz nawet prawie zasnelam...wiem,ze u niego nie wynika to z egoizmu,tylko nie chce mnie zmuszac...

mam tak samo....ja wole w ciagu dnia,a on chyba przed snem...dlatego po obiedzie siadam na nim,zeby sie poprzytulac (codzienny rytual) i czasem wynika z tego troche wiecej ;)

Gość ciekawskiii
a rozmawialas z noim jaki jest tego powod?

Zmeczenie po pracy.Ale gdy czekam grzecznie na wieczor i gdy nawet nie zdarzy sie rozebrac zaczynam go piescic i tak napalam sie na niego.To on mi z tekstem jestem zmeczony.Wtedy naprawde odwracam sie plecami i nie moge zasnac.

Gość ciekawskiii
a jakies zabawki probowalas wprowadzac do sypialni jakas sexowna bielizne? kurde ciezki przypadek moze faktycznie jest zmeczony jaka ma prace?

Ale robie wszystko co normalny facet pragnie,nawet ostatnio byla mala niespodzianka ,3 dziurki podczas jednego seksu.Chce troche zainteresowania a nie czuc sie jak dziwka.

Gość on30
Wiola to z nim jest cos nie tak ja mam ochote o kazdej porze dnia i nocy z moja porzednia partnerka robilismy to nie raz w srodku nocy i niewiem jak bym byl zmeczony zawsze mam ochote a jak jeszcze moze wszystkich dziurek uzywac ooooooooojejku jestes cudowna

Gość on30
Z moim obecnym partnerem też robimy to właściwie non-stop - Stefan nigdy nie ma dość, choć przyznaję - dwóm facetom jest nieco łatwiej - wiadomo, raz on mnie, raz ja jego.