Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce więcej zdjęć

Czy wy też tak okropnie wychodzicie na zdjęciach?

Polecane posty

Gość Nie chcę więcej zdjęć
NO ale co zrobic tez znam dziewczyne ktora ladna nie jest a umnie pozowac jak modelka :O czemu akurat te które nie sa az tak ladne , ja nie mam problemu z facetami..... NA zywo!, ale virtualnie to masakra zadnego zdjecia bym nie przesłała nikomu

nie chce wiecej zdjec- ja sie zawsze pocieszam, ze jednak lepiej jest byc atrakcyjnym realnie, a nie tylko na zdjeciach. :)

Właśnie ja sie ale ze wstydu kiedy konduktor gapi sie na moja fote i nie dowierza czy to na pewno ja, w kienie to samo , babka sie pytala z przed ilu to lat bo cos jest nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZieki za pocieszenie 😘 , ale na NK to juz nie ma co gadac , ja mam jedno zdjecie na ktorym wygladam jako tako :(

papa bede za godzinke , moje niefotogeniczne Panie 🖐️

Gość Mr Scary
:classic_cool: niefotogeniczne też mogą się podobać ;) mogą mieć ładną ...

Gość ja wiem dlaczego
kiepsko wychodzicie na zdjęciach, bo: 1. Kiepski sprzęt fotograficzny 2. Kiepski fotograf 3. Kiepskie oprogramowanie Ja mam taką fotografkę co potrafii zrobić tak zdjęcie, że wyglądam lepiej, niż w rzeczywistości :) po prostu potrafii obrabiać zdjęcia i ma lab, a nie drukareczkę. Najlepsze zdjęcia są takie robione w średnim formacie, na błonie zwojowej, tak robili kiedyś prawdziwi fotografowie, a nie tak jak teraz pseudofotografowie z przypadku, jakich pełno w zakładach foto. Mimo, że jestem amatorem to robię zdjęcia cyfrowe, które koniecznie trzeba obrabiać potem w programach graficznych oraz mechaniczny aparat średnioformatowy, którym robię zdjęcia o wiele lepsze, bez żadnej obróbki. :)

Gość Nie chce więcej zdjęć
Chyba masz racje u nas w miescie malo jest dobrych fotografow niestety , co zrobie :O A sprzet tez o dupę rozczaś , ech głupie zdjęcia :O

Gość jestem z wami