Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa

rachunki gonia

Polecane posty

Go艣膰 porannaaa
Mrs ja nie jestem 艂adna po prostu inna:-)..trudno to okreslic..ale mam poczucie humoru i duzy biust:-0

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do z艂apa艂am sponsora
oj to przykre co napisa艂a艣:( no ale grunt 偶e teraz masz dobrze i potrafisz brac z 偶ycia co najlepsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
reflektuje kto艣 na p臋tko podwawelskiej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
z艂apa艂am super ze teraz jestes szczesliwa to wazne:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Mister Scary
Uroda to te偶 poj臋cie wzgl臋dne jak mi mawia艂a pewna kole偶anka "nie to 艂adne co 艂adne a co si臋 komu podoba " , kobieta albo ma powodzenie albo nie . Powodzenie mierzy si臋 w ilo艣ci propozycji spotka艅 na tydzie艅 :) ahahhahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
podszyfko niestety nie jadam wedlin;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Mister Scary
porannaaa reflektuje kto艣 na p臋tko podwawelskiej? jak najbardziej :classic_cool: aby tylko by艂a to prawdziwa podwawelska :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
Mrs propozycji to ja mam ful ale od kolesi miedzy 20 a 26 rokiem zycia..a po co mi utrzymanek?..ja chce faceta z krwi i kosci i starszego ode mnie:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
podwawelska czyli ma sie rozumiec prosto spod wawelu?:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂apa艂am sponsora
nie nie jestem szcz臋sliwa, nie jestem zakochana, i w膮tpi臋 bym kogos jeszcze pokocha艂a, m贸j pierwszy ma偶 zmar艂, z drugim si臋 rozwiod艂am bo mnie chcial wyko艅czyc psychicznie, teraz zyje w zgodzie ze sob膮 ale wewn膮trz samotna mimo wszystko, faceci s膮 kiedy chc臋, ale ja chyba tak naprawde nikogo nie chc臋, zamota艂am si臋 w艂asnie w tym wszystkim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Mister Scary
Zamiast walczy膰 z Tym poddaj si臋 i wybierz kt贸rego艣 , a to z艂e 偶e m艂ody ? Mo偶e nie ma jeszcze mercedesa ale za to cz臋艣ciej mu staje a i 2-3tys do domu przyniesie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
Biedactwo:-) w sumie fakt mozna sie zamotac..ale pisa艂as ze juz na prosta wychodzisz i co najwazniejsze Ty stawiasz wymagania a to wazne:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂apa艂am sponsora
boje sie m艂odych facet贸w, sa ma艂o dojrzali emocjonalnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂apa艂am sponsora
czy ja stawiam warunki? hmmm, faceci to 艂owcy, trzeba udawac zwierzyn臋, ka偶dego mo偶na na to z艂apa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
Mrs dziekuje..ale nie podobaja mi sie m艂odsi mezczyzni..fakt pogadac przy piwku mozna, posmiac sie ale to wszystko:-) Wiem ze mozliwe ze mogliby mi pomoc ale jakos wole sama sie chyba uporac ze swoimi sprawami i praca, rachunkami, firma..niz zajmowac sie jeszcze kszta艂atowaaniem swiatopogladu faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Mister Scary
Facet powinien by膰 ciut starszy , ale bez przesady wa偶ne 偶eby jaja mia艂 , to te偶 zale偶y jakie s膮 wasze priorytety , czego chcecie od 偶ycia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
z艂apa艂am czyli trzeba byc kroliczkiem..niby uciekac , dawac sie 艂apac ale nie do konca?czy jak..? wez doradz cos:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
Ja juz napisalam czego chce ..ale glownie mi艂osci, stabilizacji , odrobiny romantyzmu i poczuc pomocna d艂on..a w zamian oddam wszystko co we mnie cudowne:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Mister Scary
No w艂a艣nie kobieta to musi robi膰 s艂odkie oczy i by膰 taka biedna i bezradna tak sobie 艂adnie wygl膮da膰 ;) i taka niezdecydowana by膰 bo ona nie wie ona si臋 boi ;) hahahha A dojrza艂o艣膰 z wiekiem nie ma nic wsp贸lnego , znajdziesz b艂azna po czterdzieste jak i po dwudziestce ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
Nie no masz racje..i chyba juz wiem co robie nie tak..:-) dzieki jestes wielki:-)馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂apa艂am sponsora
poranna masz za du偶e wymagania hihihi faceci rzadko kiedy sa romantyczni, ale zdarzaj膮 sie okazy, ale ja juz w ten ich romantyzm po prostu nie wierz臋, facet musi byc po prostu silny emocjonalnie wg mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂apa艂am sponsora
mister dokladnie faceci lubia sie opiekowa膰, kobieta musi pomarudzic troche jaka ona biedna hihiih

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
no wlasnie ja zawsze jestem soba czyli silna babka a potem sie dziwie ze boja sie zadzwonic lub spotkac. dzieki za podpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malamiiiiiiiii
No mi sie tez udalo.Znalazlam faceta,ktory jest baaardzo bogaty.jest angllikiem.placi mi za wszystko,o rachunkach ,zakupach i takich tam rzeczach to juz nie wspominam,boja to nawet tych rachunkow na oczy nie widze:).zawsze wszystko poplacone.w dodtaku jest piekny,ma wspaniale cialo ,kocha mnie bardzi ,ja go tez,chociaz na poczatku udawalam ze go nie chce:) no i jest mlodziutki(25 lat).zyc nie umierac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malamiiiiiiiii
aha,poznalam go na imprezie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z艂apa艂am sponsora
troche cie zmartwie poranna, niekt贸rzy faceci lubia jednak silne babki hihiih, musisz wyczuc na jakiego trafisz, ale wi臋kszosc to 艂owcy z syndromem "zaopiekuje sie toba bo taka bezradna malutka jestes"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Mister Scary
A i najwa偶niejsze nie dawa膰 dupy za byle co to mo偶e nie tak romantycznie uj臋te ale prawdziwe ;) jak ju偶 macie tak polowa膰 na tych oh ah i bogatych to trzeba by膰 i zagadk膮 i wyzwaniem , kwestia praktyki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Mister Scary
A romantyczni i prawdziwi to s膮 go艂odupcy ;) co Ci kwiat贸w przyniesie bez okazji ;) protret namaluje itd itd :D ahahh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 porannaaa
Mrs z jakiego maista jestes bo chetnie bym z Toba w realu pogada艂a:-)..a swoja droga nie posz艂abym z gosicem tylko dla kasy, nawet jak w dolebym by艂a..dla mnie sex jest uzupe艂nieneim mi艂osci, uczucia..dopelnieniem zwiazku;;Miii fajnie masz..ale zapewne siedzisz za granica?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mr Mister Scary
Ja to z Warszawy jestem , 20 km do tego zacnego miasta mam poci膮giem 42 min.

Udost臋pnij ten post