Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa

rachunki gonia

Polecane posty

Gość porannaaa
MRS tak..pytanie tylko skad wiesz?:-P

Gość Mr Mister Scary
intuicja ;) to taka kobieca cecha którą posiadam i ja , nie powiem przydaje się.

Gość złapałam sponsora
poranna ja sie nie budze z tego snu , ja się budze patrze na fon i odczytuje smsa "miłego dnia kochanie" nie mówie że kasy mam full ale rachunki juz mi łatwiej płacić, nigdy sie nie prosze o nic, nie czekam, nie żadam, po prostu mam :)

Gość na jakim czacie
takie okazy siedzą? ja to chyba mam pecha bo do mnie sami bezrobotni półanalfabeci zagaduja:P

Gość na jakim czacie
a ostatnio jakiś parkingowy :classic_cool: i wielce zdziwiony ze nie chce się z nim umówić

Gość cycki oddaj
wlasnie tez mnie to ciekawi gdzie ona taki 'cukierki' znajduje :D

Gość złapałam sponsora
nie odpowiadam na "cze" "hej" "hejka" "sex", tylko na "witam" ot i cała magia sukcesu, człowiek inteligentny nie wita sie po chamsku, a inteligentny przewaznie umie sobie dawac rade w zyciu, jak sobie daje rade to i ma kasę, kwestia wyczucia delikwenta w rozmowie :)

Gość Mr Mister Scary
to ja tez mam pytanie gdzie poznać dziewczynę o przyjemnych rysach twarzy i dużych oczach i względnie atrakcyjnej sylwetce :D

Gość cycki oddaj
tu jestem TU TU TU ! :D

Gość na jakim czacie
ja mam duże oczy :)

Gość złapałam sponsora
aa i trzeba miec normalny nick, żadne "napalona", "do wzięcia"itpitd, trzeba cos normalnego typu, imie wiek i miasto, wlezie 100chętnych z tego może 2, 3 sie nadaje do rozmowy, i nigdy sama nie zaczepiam :)

Gość na jakim czacie
pewnie b. ładna , zgrabna i super zadbana jesteś

Gość porannaaa
złapałam to fakjnie masz:-) ja w sumie byłam dwa razy na czacie raz jako mała blondi..porazka..drugim jako pierdolnieta równa..i chociaz sie usmiałam po pachy:-D..sadze ze ja sama musze sobie zarobic na wszystko..taka juz moja niedola:-(

Gość złapałam sponsora
hmm mówią że zgrabna, i dbac tez sie staram o siebie, chodze na basen, kupiłam sobie orbitreka nawet ostatnio :), ale solarium nienawidze

Gość porannaaa
Mrs a co myslisz o dziewczynach wygladajacych jak lalki barbi?..tak z ciekawosci pytam..i nie pytam o wymalowane solary tylko o takie z natury tak wygladajace:-)

Gość porannaaa
złapałam tyo ładna z Ciebie kobietka..sadze ja juz do konca zyzia musze sama charowac:-(

Gość złapałam sponsora
czasem jak sie upije winkiem to wchodze na czata i dopierdalam całemu rodowi męskiemu :)

Gość złapałam sponsora
to nie ma znaczenia czy jestes ładna trzeba znac swoja wartośc i tyle!

Gość porannaaa
wartosc swoja znam ale chyba wstydliwa jestem albo ...po prostu szczeniacki romantyzm ze mnie wychodzi:-)

Gość Mr Mister Scary
solarium jest wynalazkiem szatana ! ;) tak niszczy kobiety. Przyznam że trochę się oglądam za "malowanymi lalkami" ,ale one się zwyczajnie rzucają w oczy .Zgrabna kobieta ma wcięcie w talii , tzw klepsydrę ale to uwarunkowane genetycznie jest niektóre tego nie mają :(, no i oczywiście się rusza , tańczy jeździ na rowerze czy co tam innego .

Gość do złapałam sponsora
ile masz lat z ciekawości?

Gość złapałam sponsora
kobiety sie o wiek nie pyta, ale dla zaspokojenia ogólnej ciekawości mam 36lat

Gość Mr Mister Scary
Tu sedno sprawy trzeba trochę zadzierać nosa i się nie wstydzić siebie to dla mnie ważne lubię "zaczepne kobiety"

Gość porannaaa
złapałam to mnie zaskoczyłas wiekiem..ale gratuluje postawy i w sumie mi zaimponowałas:-) ja niestety Mrs mimo ze nie cierpie lalek wygladam jak ona w pizdu..i nawet kontrachenci nie bardzo na 1 rzut oka biora mnie na serio:-( wkurza mnie to na maxa..ale co poradzic ..se zyje dalej:-)

Gość do złapałam sponsora
ech, ja właśnie jestem odwrotnoscia niestety. od dziecka zakrzykiwana i zawsze czuje się gorsza, brzydsza, głupsza. dobrze że chociaz wyglądam na wyniosłą :P

Gość złapałam sponsora
kiedys rozmawiałam z miłym facetem, jego była żona ciągle robiła sobie operacje plastyczne, nie rozumiem tego, nie istnieje ideał piękna

Gość złapałam sponsora
ja mam jednego zęba za dużo, kiedys wyłam przez to po nocach ze wyglądam jak wampir, dzis tego nikt nie zauważa, nawet ja, ani mój facet, ojciec wyzywał od debilek całe zycie, byłam bita i ponizana, nie miałam łatwego zycia

Gość Mr Mister Scary
A ładne kobiety może i nie są brane zbyt poważnie ale mają niesamowitą kartę przetargową jaką jest zwyczajnie ich uroda , ładna kobieta to i lód eskimosom sprzeda :D Samoakceptacja to.... gigantyczne orgazmy :) i zadowolenie dla obojga partnerów :D ahhahahha tyle to z mojej filozofii stosowanej

Gość Mr Mister Scary
Anna Jurksztowicz jest bardzo atrakcyjna mimo iż ma "krzywy zgryz", widać to u niej doskonale że czuje się kobietą na 105 , coś wspaniałego.

Gość złapałam sponsora
ładna kobieta ma trudno w życiu, męzczyzni widza tylko ciało w niej, dlatego mądre i piękne kobiety czesto sa samotne