Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa

rachunki gonia

Polecane posty

Gość porannaaa
Mrs ja nie jestem ładna po prostu inna:-)..trudno to okreslic..ale mam poczucie humoru i duzy biust:-0

Gość do złapałam sponsora
oj to przykre co napisałaś:( no ale grunt że teraz masz dobrze i potrafisz brac z życia co najlepsze

Gość porannaaa
reflektuje ktoś na pętko podwawelskiej?

Gość porannaaa
złapałam super ze teraz jestes szczesliwa to wazne:-)

Gość Mr Mister Scary
Uroda to też pojęcie względne jak mi mawiała pewna koleżanka "nie to ładne co ładne a co się komu podoba " , kobieta albo ma powodzenie albo nie . Powodzenie mierzy się w ilości propozycji spotkań na tydzień :) ahahhahah

Gość porannaaa
podszyfko niestety nie jadam wedlin;-)

Gość Mr Mister Scary
porannaaa reflektuje ktoś na pętko podwawelskiej? jak najbardziej :classic_cool: aby tylko była to prawdziwa podwawelska :)

Gość porannaaa
Mrs propozycji to ja mam ful ale od kolesi miedzy 20 a 26 rokiem zycia..a po co mi utrzymanek?..ja chce faceta z krwi i kosci i starszego ode mnie:-(

Gość porannaaa
podwawelska czyli ma sie rozumiec prosto spod wawelu?:-D

Gość złapałam sponsora
nie nie jestem szczęsliwa, nie jestem zakochana, i wątpię bym kogos jeszcze pokochała, mój pierwszy maż zmarł, z drugim się rozwiodłam bo mnie chcial wykończyc psychicznie, teraz zyje w zgodzie ze sobą ale wewnątrz samotna mimo wszystko, faceci są kiedy chcę, ale ja chyba tak naprawde nikogo nie chcę, zamotałam się własnie w tym wszystkim

Gość Mr Mister Scary
Zamiast walczyć z Tym poddaj się i wybierz któregoś , a to złe że młody ? Może nie ma jeszcze mercedesa ale za to częściej mu staje a i 2-3tys do domu przyniesie :)

Gość porannaaa
Biedactwo:-) w sumie fakt mozna sie zamotac..ale pisałas ze juz na prosta wychodzisz i co najwazniejsze Ty stawiasz wymagania a to wazne:-)

Gość złapałam sponsora
boje sie młodych facetów, sa mało dojrzali emocjonalnie

Gość złapałam sponsora
czy ja stawiam warunki? hmmm, faceci to łowcy, trzeba udawac zwierzynę, każdego można na to złapać

Gość porannaaa
Mrs dziekuje..ale nie podobaja mi sie młodsi mezczyzni..fakt pogadac przy piwku mozna, posmiac sie ale to wszystko:-) Wiem ze mozliwe ze mogliby mi pomoc ale jakos wole sama sie chyba uporac ze swoimi sprawami i praca, rachunkami, firma..niz zajmowac sie jeszcze kształatowaaniem swiatopogladu faceta

Gość Mr Mister Scary
Facet powinien być ciut starszy , ale bez przesady ważne żeby jaja miał , to też zależy jakie są wasze priorytety , czego chcecie od życia .

Gość porannaaa
złapałam czyli trzeba byc kroliczkiem..niby uciekac , dawac sie łapac ale nie do konca?czy jak..? wez doradz cos:-)

Gość porannaaa
Ja juz napisalam czego chce ..ale glownie miłosci, stabilizacji , odrobiny romantyzmu i poczuc pomocna dłon..a w zamian oddam wszystko co we mnie cudowne:-)

Gość Mr Mister Scary
No właśnie kobieta to musi robić słodkie oczy i być taka biedna i bezradna tak sobie ładnie wyglądać ;) i taka niezdecydowana być bo ona nie wie ona się boi ;) hahahha A dojrzałość z wiekiem nie ma nic wspólnego , znajdziesz błazna po czterdzieste jak i po dwudziestce ;)

Gość porannaaa
Nie no masz racje..i chyba juz wiem co robie nie tak..:-) dzieki jestes wielki:-)🌻

Gość złapałam sponsora
poranna masz za duże wymagania hihihi faceci rzadko kiedy sa romantyczni, ale zdarzają sie okazy, ale ja juz w ten ich romantyzm po prostu nie wierzę, facet musi byc po prostu silny emocjonalnie wg mnie

Gość złapałam sponsora
mister dokladnie faceci lubia sie opiekować, kobieta musi pomarudzic troche jaka ona biedna hihiih

Gość porannaaa
no wlasnie ja zawsze jestem soba czyli silna babka a potem sie dziwie ze boja sie zadzwonic lub spotkac. dzieki za podpowiedz

Gość malamiiiiiiiii
No mi sie tez udalo.Znalazlam faceta,ktory jest baaardzo bogaty.jest angllikiem.placi mi za wszystko,o rachunkach ,zakupach i takich tam rzeczach to juz nie wspominam,boja to nawet tych rachunkow na oczy nie widze:).zawsze wszystko poplacone.w dodtaku jest piekny,ma wspaniale cialo ,kocha mnie bardzi ,ja go tez,chociaz na poczatku udawalam ze go nie chce:) no i jest mlodziutki(25 lat).zyc nie umierac:)

Gość malamiiiiiiiii
aha,poznalam go na imprezie:)

Gość złapałam sponsora
troche cie zmartwie poranna, niektórzy faceci lubia jednak silne babki hihiih, musisz wyczuc na jakiego trafisz, ale większosc to łowcy z syndromem "zaopiekuje sie toba bo taka bezradna malutka jestes"

Gość Mr Mister Scary
A i najważniejsze nie dawać dupy za byle co to może nie tak romantycznie ujęte ale prawdziwe ;) jak już macie tak polować na tych oh ah i bogatych to trzeba być i zagadką i wyzwaniem , kwestia praktyki ;)

Gość Mr Mister Scary
A romantyczni i prawdziwi to są gołodupcy ;) co Ci kwiatów przyniesie bez okazji ;) protret namaluje itd itd :D ahahh

Gość porannaaa
Mrs z jakiego maista jestes bo chetnie bym z Toba w realu pogadała:-)..a swoja droga nie poszłabym z gosicem tylko dla kasy, nawet jak w dolebym była..dla mnie sex jest uzupełnieneim miłosci, uczucia..dopelnieniem zwiazku;;Miii fajnie masz..ale zapewne siedzisz za granica?

Gość Mr Mister Scary
Ja to z Warszawy jestem , 20 km do tego zacnego miasta mam pociągiem 42 min.