Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asking you

Co byście pomyśleli gdyby 15latka spotykała się z 21 latkiem?

Polecane posty

spotykałam się z chłopakiem jak mialam 15 lat - on 21, dodam że zawsze wyglądałam dojrzalej no cóż , młodzieńcza miłość robi swoje, zawrócił mi w głowie, spotykaliśmy się ponad rok ale nic z tego nie wynikło teraz mam 18lat jestem z 23 latkiem i zaczynam dochodzić do wniosku ze to jeszcze nie ten.....

Gość piatkowo
Pewnie pasujecie do siebie, bo facet musi byc bardzo niedojrzaly skoro potrafi zaimponowac jedynie 15latce:D

Gość no po prostu ja
nic bym nie pomyslala tylko zyczyla szczescia ;) sama mam nie dawno skonczone 15 lat a moj chlopak nie dlugo bedzie mial 24 i jestesmy ze soba jak na razie 5 miesiecy ale najwazniejsze jest to ze jestesmy szczesliwi tobie tez tego zycze. jezeli naprawde wzajemnie sie kochacie to nic wam na drodze nie stoi zycze powodze nia

Gość Elo.
To jest normalne, jak dwojga osob sie zakocha, a ze jest taka roznica wieku to nic, to tylko liczba, a jak sie zakochaja to juz nie mysla o tym wieku. Ja mam 15 lat i pol roku, moj chlopak ma 22 we wrzesniu, i jakos nam to nie przeszkadza po ile mamy lat. i jestesmy szczesliwi!