Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

Przepraszam, osobiście takie akcje uważam za dziecinne, ale muszę D

Polecane posty

właśnie dostałem maila od jednej oburzonej \"inteligentki\", która nawet w mailu nie potrafi zachować podstawowych nawet zasad ortografii (nie mówię już o stylistyce, interpunkcji i innych tego typu pierdołach) poniżej przytaczam jego treść, bo mnie po prosu powaliła, zmiażdżyła i zmasakrowała niczym legiony Krassusa \"SłUCHAJ śmieciu jak jesteś jełopem który siedzi w domu i się nudzi bo nikt nie może dać ci pracy durniu to idz do lekarza .Takie wyzywanie i przemądrzanie się na takich debilnych portalach jak kafeteria to żałosne jest do potęgi n-tej.błedy mogą być u każdego ,jak byś taki inteligentny był to byś wiedział że moge być nie polką tylko np niemką i nie znać dobzre polskiego .ale za to mam głowie inne rzeczy o których ty kurwa dziecko nie śniłeś...własnie robie doktorat na pwr z mechaniki płynów .myśle ze jak bys zobaczył pierwsze lepsze zadanie matematyczne na poziomie pwr to bys sie osrał wiec nie osmieszaj się...bo takich jak ty jest miliony nie dowartosciowanych kretynow...\" gratulacje, przyszła Pani doktor :D

Ajron nie kop Pani bo sie spocisz :classic_cool:🖐️

i tak miałem dobry, ale teraz jest mi wręcz cudownie :D ps - moja misja niesienia kaganka oświaty wśród ciemniej i niedoedukowanej masy internetowej nigdy się nie skończy :classic_cool:

Gość eeeeeeeenergia
widocznie jestes jełopem bez wykształcenia i bez pracy....

lilitka, Pani Doktor Inżynier Mechaniki Płynów (przyszła) raczyła w dwóch zdaniach popełnić kilkanaście błędów ortograficznych, czego ja oczywiście nie omieszkałem jej wytknąć :D

JAWOHL! :D Kurwa to po włosku zakręt, ale po niemiecku to ja nie wiem :O Dopsze ich uczyć w ta Niemiec polaka kultura:D A osrać to pewnie wyznacznik gęstości płynu, z których to mechaniki na pwr robi doktorat nad wyraz elokwentna autorka :D Ajron, aż szkoda Twojej rękawicy na wytrzaskanie po pysku takieko babola :O

ooo przepraszam! pracę mam! i wykształcenie też! a to, że jestem pasożytem żerującym na zdrowej tkance społeczeństwa (zajmując stanowisko w instytucji państwowej i obijając się w ramach wykonywanych obowiązków) to już inna historia :classic_cool:

Gość no i co z tego wielkie rzeczy
co się tak podniecasz, fakt nie kop Pani bo się spocisz...

Gość kopeć
Pisać pani nie potrafi, ale liczyć umie, chociaż trudno to zweryfikować.

Ajron, bo pani inżynier ubolewa, że to z jej podatków wytknąłeś jej byłeś błędy, bszydalu:) Ale z moich nie mogłeś bo ja też na utrzymaniu herr inszynier wasser mechniki :classic_cool: Ale sama chciałać słuchać szumu fal to w zasadzie powinna mieć pretensje do siebie:)

Mało_stanowczy- curva – krzywa (mianownik liczby pojedynczej) Ajron-san- Czasem jest to walka z wiatrakami. Widać jaki kraj- taka ynteligencja ;) \"Vale magistra \" -czyli po polsku żegnaj, mistrzu :D

Gość regresja progresja
też nie lubie tych lempen- wykształciuchów!!!!!!!

curva to w j. łacińskim. W j.niemieckim znaczy to tyle co zakręt - podobnie jak w innych ;)

Osobiście zostałem na tym forum wyzwany od \"psychola\" gdyż ośmieliłem się zwrócić uwagę jednej z pomarańczowych forumowiczek (uwagę popartą zacytowanym wywodem językoznawcy), że piszemy i mówimy DEKOLT nie DEKOLD ;) Btw. uwielbiam ludzi którzy w takim momencie się unoszą i zaczynają pieprzyć kim to oni nie są, a ich znajomość języka ojczystego mówi sama za siebie. Rośnie nam pokolenie matołków, które będą świetnie mówić po angielsku plus niemiecku/francusku/hiszpańsku, ale nie będą w stanie sklecić jednego zdania po polsku bez popełnienia przy okazji co najmniej jednego błędu:O

Najlepszą wymówką jest to że jest się niemcem, afgańczykiem lub innym poparpańcem albo że się ma klawiaturę bez polskich znaków (to stwierdzenie mnie najbardziej rozśmiesza :D:D:D jeszcze się nie spotkałem z klawiaturą z polskimi znakami ). A tak btw to większość tych inżynierów ekstremalnych płynów ustrojowych ma kłopotyze skleceniem sensownego zdania w języku ojczystym więc co tu dużo gadać...

"A tak btw to większość tych inżynierów ekstremalnych płynów ustrojowych ma kłopotyze skleceniem sensownego zdania w języku ojczystym więc co tu dużo gadać..." Konfabulujesz :classic_cool: 🖐️

Nie sądzę - zastanów się nieco nad słownictwem jakiego używasz bo pewnie nie wiesz co to w ogóle oznacza ;)

A panie Ceyrowski - iluż tych inżynierów od płynów poznałeś w swoim życiu, że takie stanowcze osądy wydajesz? Poza tym - skoro tak cenisz wspaniały język, to czemu używasz zwrotów w stylu "btw"?

Używam bo mi się podoba ten zwrot widzę, że nie tylko mnie ;) Otóż poznałem kilku inżynierów - nie będę wymieniał jakiej specjalności ale umysłem dorównują przedszkolakowi lub co najwyżej nauczycielowi WFu ;)

Ceyrowsky - bredzisz niestety, tak samo ja mogę napisać, że poznałem polonistów mającyh problemy z pisaniem. Ale nie wdaję się w dalszą dyskusję, bo jest ona bezcelowa.

e tam, sam znam całe tabuny inżynierów, spoko ludzie i na poziomie i w ogóle pije się z nimi wręcz wybornie :classic_cool:

Gość Canadyjska_polka
Wiesz co Ajron-san ty to jestes smiec! nic nie warty! Ja tez duzo bledow robie i gdzies to mam! Polska edukacja juz dawno sie skonczyla i mam to w d***** czy robie bledy czy tez nie!!! A ty jak jestes taki wielce wyuczony to bys nie siedzial na takim portalu calymi dniami i pouczal innych tylko bys do roboty dupsko ruszyl... szkoda mi normalnie slow... Idz precz duszo nieczysta...!!!