Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

Przepraszam, osobiście takie akcje uważam za dziecinne, ale muszę D

Polecane posty

"Ja tez duzo bledow robie i gdzies to mam! Polska edukacja juz dawno sie skonczyla i mam to w d***** czy robie bledy czy tez nie!!!" Gdyby jeszcze była to sprawa tylko i wyłącznie edukacji.... 🖐️ Ajron - masz przesrane, już dwóm podpadłeś :D

Gość Eu.pl.it
la_fin_du_monde-"Gdyby jeszcze była to sprawa tylko i wyłącznie edukacji.... " Gdybys uczyl sie w polskiej szkole przez 5 lat a potem bys mieszkal przez np. 20 lat zagranica nie mowiac zbyt wiele i nie piszac po polsku to bys wtedy tez robil bledy... I inni by cie wysmiewali czego ja osobiscie nienawidze!!!

Ale tu chodzi o osobę, która rzekomo ma mieć doktorat, a nie potrafi się posługiwać językiem polskim w stopniu, który normalnemu człowiekowi starczyłby ledwie do zdania matury. Poza tym - utrzymywanie kontaktu z językiem ojczystym nie jest teraz już trudne - jest internet, możesz ściągać książki z sieci. Wystarczy chcieć, ale zawsze łatwiej znaleźć jakąś wymówkę. Swoją drogą - temat jak nic pasujący do forum erotycznego :D

Gość Booooooooooooooooow
Bo Ajron-san nie wie jaka jest definicja forum erotycznego...zalll

Gość Luśka z opola ....
Ależ tych dr tutaj ... Dość dziwnie znajoma mi ta pani dr .. może to ta sama? hmm ... Bo iluż dr może być o tak nieziemskiej inteligencji? hmm ...

siekierka dla wszystkich forumowiczów i purystów lingwistycznych. Nie ma sensu w ogóle tu cokolwiek pisać bo co by się nie napisało spotka się z krytyką - taka prawda bum

Gość Booooooooooooooooow
Tak W.Ceyrowsky...ktos sie chce poradzic na powazne tematy,a tu tylko wyzwiska leca i krytyka...ola boga...

Panie Ceyrowski - puryzm językowy puryzmem językowym, ale pewne standardy zachować należy, bo inaczej wstyd i siara :)

Gość Luśka z opola ....
Geniuszy się obraża ... :D

Gość Bokokokolokokokoloko
Taki Ajron-san madry,a slowo "siara" uzywa...oj nieladnie!!! Wstyd-to jest lepsze okreslenie... :P

Gość Gzdźiółka-To jest lepsze P

Ajronie kochany, nie pokaże :P Napisz mi co z resztą towarzystwa? Posypało się? Widzę same nowe twarze :) A ty kiedy pokażesz ch....?

chooja? a kiedy chcesz? :D co do reszty - Manione zniknął, Warkocz co jakiś czas zaszczyca nas obecnością, Vee jest i owszem, ale nie o tej porze, Pistacja czasem zagląda, Brum też :)

Widocznie zadna szwabska uczelni ajej nie chciala to przyszła nasza niedofinansowaną bide klepac;D

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci