Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chinyama

Co ja robie żle i czy z góry powinnienem odpuścić sobie dziewczyne

Polecane posty

Gość Chinyama

Siemka mam takie głupie pytanie kocham dziewczyne jest dla mnie ideałem.Mam jej gg :)sama mi je dała ale jakoś nie jestem przekonany że coś z tego będzie poniewasz zakochała sie w mojim najlepszym koledze:( Gdy chciałem się z nią spotkać zgodziła się ale po pewnym czasie zmieniła zdanie nie wiem o co chodzi i czy odpuścić sobie ją

Gość agnieszkaaaa
Napisz cos więcej

nie za szybko sie podajesz??? Moze warto trochę zazcekac zaprzyjaźnić sie z nia a kto wie moze coś do Ciebie poczuje;) daj jej szansę

Gość Chinyama
ale nie wiem jak myśle że to skończone bo nawet pisać ze mną nie chce

Chinyama, jak dla mnie kobiece forum nie jest zbyt dobrym miejcem, żeby prosić o rady w sprawach dziewczyn;) Przede wszystkim napisz, jak się poznaliście, czy ten kolega jest względem Niej zainteresowany i czy rozmawiasz z Nią na gadu?

Gość Chinyama
kolega ją olewa :( pisze z nią ale poprostu jest tak sztywna że nie moge poprostu z nią normalnie popisać a poznałem się z nią w szkole

Dla kobiet bardzo ważne jest pierwsze wrażenie - jeśli nie udało Ci się wywrzeć dobrego, może być problem w dalszej relacji, jednak nie ma rzeczy niemożliwych. Chcesz znać moją opinię... Przede wszystkim spróbuj, jednak z podejściem raczej wyluzowanym, bez desperacji i nalegania.

Gość Chinyama
wydaje mi się że podeszłem do niej wyluzowany ale nie mogłem poprostu wypowiedzieć przyniej słowa coś mnie zatkało

Wiesz co, wyślij mi swoje gadu na maila, a udzielę Ci kilka szybkich rad...

Gość Chinyama
dobra

Gość ruszcie łbem towarzyszu
po pierwszym zdaniu można wywnioskować, że nie masz więcej niż 17 lat :-O za naukę się weźcie, bo żal się to czyta