Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaxxxxxxxxxx

Preejakulat ??

Polecane posty

Gość lulaxxxxxxxxxx

Czy jeśli ten płyn znajdzie sie gdzies w okolicach pochwy ale nie w niej to istnieje duże ryzyko ciązy??

Gość lulaxxxxxxxxxx
??

Gość lulaxxxxxxxxxx
8 dni przed owulacją. 10 dzien cyklu przy cyklach 32 dniowych. z moich obserwacji wynikalo ze sluzu plodnego jeszcze nie mialam.

Gość Mam to co chcę
możliwośc zawsze jest

szansa zawsze jest czasem mala czasem wieksza ale jest zawsze jakas... ja na Twoim miejscu bym sie nie przejmowala tylko na nastepny raz uwazala i powiedziala chlopakowi co o tym mysle !

Gość lulaxxxxxxxxxx
wiem ale czy w takiej sytuacji duza?? zastanawia mnie czy nawet jesli w tym plynie bylyby plemniki czy przezylyby az 8 czy 7 dni..

Gość lulaxxxxxxxxxx
szanelkaxxx czyli uwazasz ze nie ma zbyt duzych szans??

na Twoim miejscu bym sie nie zamartwiala ! szanse zawsze są,ale nie za duze ! a za ile dni masz dostac okres?

Gość hhhhhhhh
za 12 dni;)

Gość give_me
głowa do góry nie ma stresu;) nie udowodniono, że w preejakulacie znajdują się plemniki zdolne do zapłodnienia ;)

Gość lulaxxxxxxxxxx
wiem ale tyle sie o tym naczytalam ze sama nie wiem co myslec..

Gość give_me
bo ludzie lubią straszyć innych. bez obaw. tak łatwo się dzieci nie robi. wiesz ile kobiet stara się latami o potomka? Z pełnym wytryskiem w środku? i tak nie zachodzą....

Gość lulaxxxxxxxxxx
wiem wiem.. ale nie chcialabymn byc jedna z tych ktore maja jakiegos strasznego pecha..

Gość give_me
nie martw się tak ;) będzie dobrze gwarantuje ci to! naprawdę nie udowodniono, że w prejakulacie są plemniki.

Gość lulaxxxxxxxxxx
dziękuje Ci za te słowa 'otuchy':)

Gość kobitka_lolitka
plemniki i tak nie zyja 8 dni tylkko 3-5 no niecaly 1% 7:P

lepiej nie czytaj zbyt duzo na te tematy na internecie bo po ty sie robi tylko metlik w glowie ! Spokoojnie ! Dziewczyno! nie stresuj sie. chociaz wierze Ci zawsze sie wkreca banie ja np wkrecam sobie ze mimo tego ze zazywac tabletki anty moge zajsc w ciaze;d ;| noo ale takie juz jestesmy! a Dzieci fakt nie da sie zrobic tak oo..

Gość kobitka_lolitka
niop wlasnie nei martw sie:P bd good:)

Gość give_me
nie masz za co dziękować. po to jest kafe ;) nie martw się, nie schizuj bo teraz to zaczniesz zauważać u siebie rzekome obiawy tej ciąży... zaczniesz sobie wmawiać Bóg wie co. zero stresu a okres przyjdzie;)

Gość lulaxxxxxxxxxx
dziekuje dziewczyny :) naprawde juz mam lepsze samopoczucie:)

Gość give_me
i bardzo dobrze, 3maj się ja już uciekam ;* :)

Gość lulaxxxxxxxxxx
wlasnie po to jest kafeteria.. ale niekore dziewczyny czytając takie tematy nie potrafią odpowiedziec tylko wyzywają od gówniar, idiotek itp.

Gość lulaxxxxxxxxxx
jakie pytanie:)

Od 10 dni biore po raz pierwszy tabletki anty.... od 3,4 dni pojawila mi sie wydzielina ktora ciagle sie ze mnie \"wylewa\"...jest brazowa i tak jak by serkowata, a co naj gorsze ma nie przyjemny strasznie nie przyjemny zapach ! czuje go nawet jak siedze;/ a w dodatku moja pochwa jest dziwna jak by podraziona nie moge jej dotknac... co to jest?Czy mam przestac braz tabletki ? sa to tabletki Syndi

Gość lulaxxxxxxxxxx
kurcze ja na Twoim miejscu poszlabym do ginekologa. ja niedawno mialam wlasnie taką serkowata wydzieline tylko ze a mialam take bezową.. miala strasznie nieprzyjemny zapach. Moja siostra jak miala grzybice stosowala masc Clorimazolum wiec ja tez ją kupilam i po tym mi przeszlo.. obeszlo sie bez wizyty u gin. ale skoro masz taką podraznioną pochwe to z tym koniecznie na Twoim miejscu zglosilabym sie do ginekologa..

tez mam masci Clotrimazolum i tabletki ale zastanawiam sie czy moge stosowac tabletki dopochwowe przy braniu tabletek anty.... czy to nie zaszkodzi ich skutecznosci ?

Gość lulaxxxxxxxxxx
hmm tego nie wiem.. nie mialam nigdy takiej sytuacji ale myslle nie nie powinno to zaszkodzic