Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradny2222

JAK ZROZUMIEĆ DZIEWCZYNĘ???

Polecane posty

Gość bezradny2222

jestem z dziewczyną od pół roku. Konkretna dziewczyna muszę przyznać! Zawsze prowadziłem hulaszcze życie i nigdy mi to nie przeszkadzało, aż do momentu, gdy poznałem moją lubę. Nie zmieniałbym swojego sposobu bycia, ale ona swoim zachowaniem, a raczej odsuwaniem się ode mnie sprawia, że się zmienię. Nie jest łatwą dziewczyną trochę trwało, nim zaangażowała się emocjonalnie, wszystko było w najlepszym porządku, widziałem, że jej zależy i chce ze mną być. W ubiegłym tygodniu, nie wiem co mi odbiło zamaiłem do innej dziewczyny, to dla mnie nic nie znaczyło. No i moja luba dowiedziała się o tym, nie wiem jakim cudem!!! No i teraz lipa. Zadzwoniła do mnie, zapytała co to było, powiedziałem, że nic, bno ale ona nie dała sie urobić, powiedziała, że ja to zabolało, bo naprawdę mi zaufała. Przeczekałem kilka dni, bo i tak wiedziałem, że jak coś sobie ubzdura to nie ma mocnych by zmieniła zdanie. Rozmawiałem z nią dzisiaj, powiedziała, że nie chce mnie widywć, bo chce mnie zapomnieć, nasza znajomość nie ma już szans. Była smutna i rozdrażniona. Nie wiem co mam teraz zrobić? Jak nic nie zrobię tylko poczekam, bo wiem, że jak ona sama nie będzie chciała to i tak nic nie wskuram to jak odbierze to?

Gość bezradny2222
napiszcie co myslicie. to ważne!

debil z ciebie i tyle mam nadzieje ze cie zostawi i bedzie plakał mamie w spódnice gupek HAHAHA a i ze nawet jeśli wróci to cie zdradzi z jakims dresem obrzydliwym HAHAHAHAHA

Gość refleksja na temat
Musisz dorosnąć. Myślę, że ona dobrze zrobiła i powinna to być dla Ciebie nauczka. Nie chcę tą wypowiedzią Ci 'dokopać' piszę jedynie to, co myślę i znam z doświadczenia.

Gość bezradny2222
no wiem, ze zle zrobilem. mam tylko nadzieje ze mi wybaczy w wroci. a co moglbym zrobic by to naprawic?

a ja uwazam ze ona do Ciebie nie miala zaufania, skoro za takie cos powiedziala ze nie chce Cie znac... nie byla Ciebie warta :) i nie przejmuj sie, co Ty juz do kolezanki nie mozesz napisac?

Gość bezradny2222
sens w tym ze nie o pisanie tu chodzi, dostawialem sie do innej.

Gość bezradny2222
no podrywałem inną a tamta powiedziała mojej dziewczynie o tym, co mam teraz zrobić? Wiem, że tłumaczenie nie pomoże, w ogóle ciężko teraz będzie ją przekonać do mnie, bo jest bardzo uparta. Mogę liczyć, że sama da mi szansę?

Gość bezradny2222
rozmawiałem z inna dziewczyna, trzymałem ją za ręke i objąłem. wiem, że źle ale jak to naprawić?

twoja dziewczyna jest stanowcza,....ale ja chyba bym tez nie ywbaczyla :/ no musisz kare poniesc :/

Gość bezradny2222
myslisz ze nie da mi szansy? a jak zaczne wydzwaniac?

Gość bezradny2222
????

jesli zalujesz, to kup jej kwiaty, ale nie za duzo i idz do niej i ja przepros....ale nie wiem czy ci sie uda

Gość bezradny2222
zabolały mnie jej dzisiejsze słowa, tak bym chciał żeby je wycofała

a wyobrazasz sobie jak ja zabolalo, kiedy dowiedziala sie ze obejmowales inna?

Gość Sratatatatatatatatata
uuu jak dziewucha jest konkretna to nie masz szans :-O konkretne i twarde dziewuchy nie lubia kogucikow i pieskow ktorym staje na widok obcej szpary :-O nie masz najmniejszej szansy zeby ja odzyskac,przykro mi

Gość masa jest takich frajerow jak
ty.i niejeden zwiazek sie przez takie NIC sie rozpada albo pozniej ma sie jakies urazy,no ale coz ludzie sa beznadziejni.i kobiety i faceci uwazam ze dobrze zrobila ta twoja byla.ale i tak do ciebie wroci.tak to juz jest