Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GimmeMoreBeybe

Rzucam Palenie. Przygotowanie.Dzien ZERO.

Polecane posty

Gość GimmeMoreBeybe

:-) Tak jak wyżej.... Postanowiłam pozbyć się tego holernego nałogu, stać się osobą wolną ,nie palącą,nieśmierdzącą okropnym dymem papierosowym. Zakupiłam dziś w aptece tabletki ''Tabex'' są one na recepte. Własnie połknełam pierwszą tak na próbe, ponież przez cały dzisiejszy dzien miałam doczynienia z papiersami,nie mogę uznać tego dnia za 1 bez nikotynowy. A więc dzien jest to Przygotowanie.Dzień ZERO. Na ulotce po Tabexie pisze że w pierwszych 3 dniach kuracji, należy zmniejszyć dawkę papierosów, dopiero od 5 dnia kuracji rzuca się całkowicie papierosy. Zobaczymy jak to bedzie wyglądało u mnie. Jest ktoś wstanie zmierzyć się razem ze mną z PAPIEROSEM? Zapraszam :-) Bedzie mi raźniej. Mam nadzieje ze ktoś jednak sie zgłosi i że będziemy mogli wspierać się w tych drastycznych momentach :-D

Ja z chęcią bym rzuciła ale brak mi silnej woli :O:O A te tabletki ile kosztują? I jak możesz to napisz o nich coś więcej, tzn. jak długo je trzeba brać, czy są jakieś skutki uboczne, itp. - byłabym wdzięczna :)

To są naprawde dobre tabletki...ja sie dzieki nim pozbyłam tego wstrętnego nałogu...są na recepte (każdy lekarz rodzinny Ci je przepisze ) i kosztuje ok 30 zł.Niema żadnych skutków ubocznych a co najważniejsze naprawde są skuteczne,niema tego psychicznego uzależnienia,tego głodu.Kuracj należy powtórzyć po 3 miesiącach po żuceniu palenia.Popzdrawim wszystkich chętnych i polecam Tabex

Gość GimmeMoreBeybe
Ja kupiłam za 40 zł te tabletki. Wziełam jedną,nie pale już 2 godziny, chociaż powiem szczerze...zapaliłabym, ale to juz bardziej rutynowe działanie by było. Mam ochote na tego papierosa,poniewaz do konca jak na dzis nie jestem przygotowana psychicznie do tego. Bo moim zadaniem jest rzucanie od jutra. W gruncie rzeczy ponoć przez pierwsze dni można dopalać.

Gość GimmeMoreBeybe
Tak więc dziś nadszedł 1 dzien mojej walki z nałogiem. Pozwoliłam sobie zmiejszenie ilosci papierosów + tabletki tabex. A więc tabletki tabex zazywam co 2h pale co 3h połowę papierosa. Razem wychodzą mi z 3 papierosy na dzień=paląc co 3h po połówce. Własnie biorę tabletkę :) zapalić mogę o 15.. Powiem szczerze,ze nie jest tak źle. Dam rade ;) Ktos się przyłączy ?

Gość len len len
Hej autorko! i jak Ci idzie?? Ja sie tez przymierzam do rzucenia i tez chcialaby,m te tabletki ale troche sie boje, czy dam rade :D Powiedz mi, czy przez to , ze rzucasz masz wiekszy apetyt? Czy te tabletki moze go hamuja w jakis sposob?

Gość ja to myślę
Mój kumpel zna gościa od marketingu tego tabexu i mówi że około 50 osób dostaje po 60gr za kazdy post na forach je reklamujacy - ze niby rzuca ktoś palenie i kupił se tabex. Im dłuższa dyskusja tym lepiej. No i powoli stają się liderem na rynku.

Gość mozilla firefox
no brawo! brawo! :) a wcześniej ile papierosków paliłaś dziennie?? Ja juz sie zabieraz za rzucanie od pół roku i ni cholery :( nawet ogrniczyć jest mi ciężko. :(