Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka18_07

Ciąża czy jakieś zaburzenia cyklu?

Polecane posty

Gość paulinka18_07

Hmm. Więc tak. mam następujący problem. Współżyłam z chłopakiem ostatnio 13 lutego okres powinnam dostać 26 lutego. Od tamtej pory okresu ani widu ani słychu, że się tak wyrażę. Dodam, że się zabezpieczaliuśmy \"gumka\" nam nie pękła. Wszystko ok. Zmartwiłam się brakiem okresu i zrobiłam test ciążowy jakiś tydzień temu. Wyszło brak ciąży. Możliwe żebym była w ciąży? Żadnych objawów nie mam ale no trochę się martwie. A bardzo zwlekam z pójściem do gina bo to by była moja pierwsza wizyta. Jak myślicie, ciąża czy nie ciąża? Pozdrawiam:)

Gość paulinka18_07
Dodam że wcześniej się odchudzałam, ale dość racjonalnie. To ma jakieś znaczenie i mogło wplynąć na moj brak miesiaczki?

Gość udhfgiufgihuheri
nikt ci nie przepowie co się z tobą dzieje i dlaczego nie masz okresu. zamiast tworzyć teorie idź do lekarza i po kłopocie.

Gość paulinka18_07
udhfgiufgihuheri a ja mimo wszystko wolę najpierw popytać.

Gość wiktoria11
Jesli masz 18lat jak w nicku to nie martw sie pewnie sie spozni ,mi w tym wieku raz na jakis czas sie spozniala o tydzien.Poczekaj na okres cierpliwie.

Gość jajajaja ja
ja byłam w podobnej sytuaxcji. POszłam do gina. powiedział że to wina odchudzania i on jest tego prawie pewny (ale wróźka nie jest to wysłał na krew) A na dodatek jak zaczełam cwiczyć, a nigdy sie nie ruszlam to już wogole... I odstresowałam sie, poszłam ze znajomymi na karaoke :D i na drugi dzień dostałam @

Gość mała bo mała 21
nie jestes w ciazy , mysle ze to jakies zaburzenie hormonalne , ...

Gość milena1988
Witam mam pytanie...od prawie roku biorę tabletki antykoncepcyjne Cilest...W święta wielkancne wspołżyłam z moim chłopakiem i jednego dnia nie wzielam tabletki dopiero na drugi dzien wzielam o planowanej porze...I biore je nadal tylko wtdy tak sie zdarzyło..Czy mogę być w ciąży? dodam że po kilku dniach zaczełam plamimić ale to nie był okres... Po ilu dniach moge zrobic test... dodam ze mialam wtedy dni plodn...Prosze o szybka odpowiedz