Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamcia007

groźby byłego......

Polecane posty

Gość Kamcia007

Jakies dwie godziny temu bardzo poklocilismy sie...bardzo.Padly wszystkie najgorsze oszczerstwa wzgledem siebie jakie mozna sobie wyobrazic...,kiedy odparlam jego wyzwiska pod moim adresem i tez oddalam mu to zagrozil mi,ze jak mnie spotka to zabije mnie i nie boi sie wiezienia,nie obchodzi go kara jaka go spotka...Zawsze mial sklonnosci do agresji ale teraz przesadzil...nie wiem czy to zrobi naprawde,boje sie....

Jeśli grozi Ci śmiercią zgłoś to na policje. Zdarzają się tacy debile. Współczuję Ci i rozumie. Mój były najpierw groził mi że się zabije a potem zmienił zdanie i stwierdził że lepiej załatwić mnie. Ale to dupa wołowa i na głupim gadaniu się skończyło.

Gość Kamcia007
tez o tym myslalam ale nawet nie mam z czym isc na policje....zadnych dowodow...

Gość ktos kto
dużo mówi z reguły mało robi

Gość a jakie byś chciała
dowody dać policji ? Idź zgłoś, a oni na pewno go wezwią i porozmawiają z nim tak, że będzie wiedział, że jednak trzeba się opanować ... Poza tym taka kłótnia o której piszesz nie jest dobra dla związku Padają słowa, których nie da się cofnąc , a ktore bardzo bolą ... to nie buduje tylko niszczy, a co najgorsze to niektóre s łowa tkwią jak zadra w człowieku ... to tak na przyszłość

Gość Magdalena ta co zdradzała
Byłego unikaj i nie rozmawiaj z nim. Mój były mi groził ale jak go osrałam i zmieniłam numer telefonu to mam święty spokój. Unikaj go.

Gość pobożne życzenia
Mi pomogła policja. Teraz gnój przysyła jakieś listy polecone ale ich nie odbieram. A najlepiej go olej skoro Cię tak straszy; przecież tylko debil gada takie rzeczy!

mi też grożono, nie samą śmiercią, ale po tym jak próbował mnie zgwałcić, że tak to okresle- użył sily wobec mnie, dostawałam smsy i telefony z pogróżkami \"ja ci jeszcze kurwa pokaze\", \"zobaczymy jaka madra bedziesz\", przez miesiąc bałam sie wyjść na ulice, w koncu glupek dał spokoj, ja zmieniłam nr telefonu. niewiele osob o tym wie. na policje nie poszłam. ja bym Ci radziła szybko zareagować, i na takie zgłoszenie przecież nie musisz mieć nagrania jego słów- jeżeli od razu policja nie podejmie jakiś kroków to zgłoszenie takie musi przyjąć- wtedy już jest w ich bazie, że alarmowałaś o zaistniałej sytuacji. powiedz, że się obawiasz o własne zdrowie i życie.

a i jeszcze jedno- jak przysyła smsy- zachowaj je, jak masz w komórce funkcje nagrywania rozmów telefonicznych- jak zadzwoni nagraj, a poźniej pokaż policji. słowne znieważenie też jest przestepstwem :), gromadz wszelkie informacje, nie pozwól żeby gnojowi uszło to na sucho pozdrawiam