Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkk

DO FACETÓW- jaki typ byście woleli?

Polecane posty

Gość kkkkkkkk

jak w temacie. wolelibyście dziewczynę: a )typ budowy ciala klepsydra, cellulitem na pupie, pięknie zarysowana talia, płaski brzuch, zarysowanymi biodrami, uda z delikatnie zarysowaną "linią mieśni", pełne, kształte piersi C, czy b)jędrną pupą, męską budową tj. brak tali, małymi wiszącymi piersiami, wystającym brzuchem z fałdkami i szczupłymi nogami? opcji pośrednich nie ma ;p mam pewien kompleks i chciałabym sie czegoś o Was drodzy panowie dowiedzieć...

cellulit... jeśli go nie pokażesz palcem, normalny facet nawet nie zwróci na niego uwagi :) zgadłam?

Gość vccxv
nie dosc, ze cycki male, to wiszace? :o a)

Gość kkkkkkkk
zgadłaś, zgadłaś, co bym nie robiła nie mogę się pozbyć tego dziadostwa, które się przyplątało jak zaczęłam dojrzewać...burza hormonów i taki tego efekt...ale chyba odziedziczyłam tą skłonnośc po mamie. i wiesz, nie wydaje mi się, ze faceci są aż tacy ślepi ;p to nie jest cellulit, któregi widać tylko wtedy jak się ściśnie, tylko widać go gołym okiem jak stoję (jak leżę na szczęście nie;p) to jest taki kompleks, ze chyba do końca życia będę uprawiała seks po ciemku. nie wspominając już o wyjsciu na basen, czy wyjazdu nad morze. a cholera mam dopiero 19 lat...jedyny plus, ze to swiństwo się nie pogarsza...

Gość kkkkkkkk
małe i wiszące -tez nie widziałam ze tkaie mogą być, dopoki nie zobaczyłam, na zdjęciu co prawda ale zawsze..i to u względnie młodej dziewczyny....

Gość kawalerdowzięcia
eee no chyba A. chociaz jesli ten cellulit taki zaawansowany...to moze jednak b ;p

Sposób opisu sugeruje, że autorka tematu jest typem a :D

kkkkkkkk - powiem Ci że prawie każda kobieta ma cellulit. Moja koleżanka ma 170 cm wzrostu 50 kg wagi i ma cellulit. Bardzo szczupła, wygląd modelki... a na tyłku pomarańczowa skórka.

Gość kkkkkkkk
mam i się do tego przyznaję. po prostu jestem ciekawa opinii panów...a

Gość miskaaaaaaaaaaa
w taki sposob to napisalas ze odpowiedz jest jednoznaczna... www.zal.pl

Gość kkkkkkkk
w taki to znaczy jaki? starałam się zachować obiektywizm... ;p jeśli w tym widzisz problem. Zwyczajnie jestem ciekawa, czy pomarańczowa skórka przeszkadza facetom. I prosiłabym o zwykłe odpowiedzi, a nie czepianie się ;) tym bardziej, ze to mój kompleks...

Gość koniokrad
doopę se deską nawalajcie kobiety, taka kuchenną, ja tak robie Zuzi i ma lux.

Gość dofuckacz
serio pomaga ? dobra weźcie nie zaśmiecajcie dzieczeciu tematu. moja zona ma to cos ale ma 35 lat i mi nie przeszkadza.

Gość zygazyga
to może zapodaj jakas fotke? dowiesz sie czy to naprawde tak sie rzuca facetom w oczy czy nie.

Gość PANNN
musze was zasmucić zdecydowanie wybrałbym typ B, (panie o takim typie nie wpadajcie w kompleksy- jest sporo facetów co takie lubi).Na Cycuszki i brzuszek zafundowałbym kobietce operacje, aby miała sterczące, a sory ale nie znosze szerokich bioder i grubych ud. reszta OK

Gość odrazu wiadomo ze jestes A
bo B przedstawilas duzo mniej korzystnym swietle

Gość kndfklsdfjsd
hahah wiadomo ze jestes A bo przestawilas siebie jako idealna z malym cellulitem a ta druga jako babochlopa bez cycow i z tlustym brzuchem hahahaha

Gość ten typ b to tak
przedstawiałaś, żeby od razu było jasne ze A jest lepsze.:P:P:P:P

Gość odrazu wiadomo ze jestes A
wlasnie: lepiej pokazac foty a nie takie jakies glupawe opisywanie... a co do tego kogo wola: tak naprawde to najbardziej patrza na twarz,byle sylwetka byla znosna,oni az tak nie zwracaja uwagi na obwisle cycki i powiem ci kolezanko ze choc mam duze cycki i raczej obwisle to faceci nie narzekali a ja jak glupia sie wstydzilam pokazac przy swietle

Gość kkkkkkkk
to niech ktoś opisze tak zeby było obiektywnie- bo ja widocznie nie umiem. na talię to chyba nic nie pomoze.... i nikt nie mówi o grubej dupie i szerokich biodrach. to moze powinnam wprost się zapytac czy facetom przeszkadza celllulit, ale znając zycie nikt by nie odpisał.

Gość kkkkkkkk
kndfklsdfjsd - nie napisałam z małym cellulitem ;> otwarcie przyznałam, ze mam cellulit i to widoczny gołym okiem.

Gość koniokrad
kobiety nawalajcie se doopy pokrzywami. ja tak robię Zuzi i ma lux.

Gość koniokrad
prawda mondry jarku :o

Gość darqu qurka
jarqu qurwa moze bys odpowiedział na pytanie jak facet zedana czy nie - niektore dupy maja problemy ja bym wybral taka co sie dobrze bzyka. O.

Gość koniokrattt
up up to the fucking sky

Gość jaskaz1985
Z tego co widzę Jarek masz grono fanów zarówno wśród płci żeńskiej jak i męskiej.

Gość jaskaz1985
Może powinieneś pomyśleć nad jakimś oficjalnym fanclubem? Plakaty, kubki, koszulki z Twoją podobizną i te sprawy.