Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszkam864

mozliwa ciaza i jej objawy-wypowiedzcie sie !

Polecane posty

Witam was wszystkich otoz z moim partnerem staralismy sie od pol roku o dzidziusia no wiec okres sie spoznia mi 4 dzien poszlam do lekarza (test zrobilam wczesny wyszedl negatywny) wiem wiem mialam poczekac ....:) ale coz no wiec poszlam do lekarza zrobil mi badania ,no i w srodeczku zobaczyl ...no wlasnie trudno jeszcze okreslic :)) powiedzial tak albo wsazuje to na pojawiajacy sie okres badz na ciaze ale mam przyjsc za tydz .... badz pobieranie krwi ,wiec szybciutko poddalam sie pobraniu krwi jutro wyniki w poludnie jestem taka roztrzesiona ,bo okres nigdy mi sie ani sekundy nie spoznil :)) tylko no wlasnie piersi mnie nie bola ,ale podbrzusze tak jakby przed okresem ,tylko piersi mnie nie bola jak zwykle wiec myslicie ze dostane@???????? nie chce @ czy mial ktos takie lekko bolace podbrzusze a bylyscie w ciazy??? ze wsazywalo na to ze dostaniecie @ a byla fasolka????

Gość hahahaaa
cierpliwosci kobieto...jutro sie dowiesz....skad mamy wiedziec czy jestes w ciazy????

Gość hahahaaa
trzymam kciuki zeby bylo dobrze:)

tak tak tylko ja bardzo niecierpliwa jestem :)) z natury juz :) ale chcialam sie dowiedziec jak bylo z kobietami ktore byly juz w ciazy

Gość oleolem
byłam w ciązy .. i jestem pewna że bóle podbrzusza przypominajacy zblizajacy sie okres równiez jest oznaka ciązy.. moim zdaniem w ciązy jesteś.życze powodzenia i daj znać.

dziekuje wam kobitki moj facet tez sie cieszy :) jak dziecko male a ja sie boje rozczarowania no tylko ze te piersi wogole mnie nie bola:( jak to panie opisywaly przed okresem mnie zawsze bolaly a teraz nie jejciu dziekuje wam za tak mile slowa mam nadzieje ze jutro moge wam dobre wiadomosci napisac:)) p s sorry za powtarzanie sie

Gość mała bo mała 21
droga autorko , życze upragnionej dzidzi , bede trzymac kciuki Patinka26 - Bardzo śliczna ta twoja córeczka , poprostu jak gwiazda :):) super :) 🌼

no niestety kobiety nie jestem w ciazy badanie krwi nie wskazalo ciazy,mialam regularne cykle :( a tu brak okresu wiec sie ucieszylam :( niepotrzebnie a teraz boje sie tych lutein czy jakiegos powaznego leczenia no coz na mnie pora na fasolke nie przyszla

Gość czyżby jedak to c....
witaj, ja dzis zrobilam test wyszedł negatywny a okres psoniza mi sie sie prawie tydzień... ciąże powiedzmy ze wykluczam bo wydaje mis ie ze test w maire wiatygodny, ale to co moze byc przyczyna braku okresu...?

Gość qwertyui
co do przyczyn to jest wiele: "Jeśli nie jesteś w ciąży, przyczyną nieregularności lub dłuższego niż 3 miesiące braku okresu mogą być: * Nadmierny wysiłek fizyczny. Występowanie braku okresu jest częste wśród kobiet wyczynowo uprawiających sport. * Stres. * Zmiana wagi. * Zaburzenia łaknienia, takie jak bulimia i anoreksja. * Antykoncepcja hormonalna (zmienia ona częstotliwość miesiączki). * Niektóre choroby, w tym choroby organów płciowych. Nie jest to jednak częsty przypadek. * Problemy hormonalne. Nieregularność jest tutaj spowodowana zmianami w poziomie hormonów, które regulują występowanie miesiączki. * Zażywanie narkotyków. * Karmienie piersią. U wielu kobiet regularny okres wraca dopiero po zakończeniu karmienia."

tak zatrzymaniem miesiaczki moze byc spowodowane stresem ,choroba np grypa itd ale ja zawsze mialam regularne a tu prosze nie mam @ a w ciazy nie jestem mam nadzieje ze jedna tak strasznie nie bedzie i radze ci tez isc do lekaza ja nie mam od tyg a w przyszlym chce isc na badania itd jak nie dostane a tobie radze to samo i nie zwlekaj jakies 3 miesiace tylko pedz do lekarza im predzej tym lepiej :)