Gość barczysta brygida Napisano Marzec 17, 2009 e... z tego co wiem to Ty kruczoczarna to juz jestes :D chyba, ze mam nieswieze fotki :o no ale..jak mozna miec swieze foty tak starej (nieswiezej) torby :o:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meaaaa jupi jaoooooo Napisano Marzec 17, 2009 a wy z wawy jestesice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajecznicaaaaa Napisano Marzec 17, 2009 Luśka nie żałuj sobie, kupuj. Tylko ja 8 dych za takie torbiszcze bym nie dała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 jestem z warszawy coś siąpi z nieba :O jak mam wyjść??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barczysta brygida Napisano Marzec 17, 2009 najlepiej z torba na glowie :P fryz sie nie popsuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 ale ja chciałam w wiosenne płaszczydło się odziać! a tu raczej majtki z golfem by się nadały... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach