Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 16, 2009 http://www.allegro.pl/item579362461.html bo... urzekła mnie ta kwiatkowa histeria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 16, 2009 teraz takie kwiatki są bardzo modne, kup sobie niech zazdroszczą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trywialna sucz 0 Napisano Marzec 16, 2009 niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziefcze 0 Napisano Marzec 16, 2009 na lato, do kwiecistej spodniczki bym nosila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz takie motywy są na topie Napisano Marzec 16, 2009 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankesenamon 1 Napisano Marzec 16, 2009 To wszystko zależy jak się do niej ubierzesz, skoro na torebce już dużo się dzieje, to daj sobie spokój z gęstymi wzorkami, lub kawiatami na innych częściach garderoby:) Mini, lub dzinsy, i kobieca bluzeczka, np. z jakąś koronką, lub bufkami (byle nie do przesady) i wg mnie git:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziefcze 0 Napisano Marzec 16, 2009 do kwiecistej! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ankesenamon 1 Napisano Marzec 16, 2009 Acha no i zależy ile masz lat, bo dla pani po 50..to już niezbyt pasuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość likto Napisano Marzec 16, 2009 tylko ze zaraz z tego bedziesz miala szara szmate do podlogi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadnij kto Napisano Marzec 16, 2009 Luśka, może lepiej ta http://www.allegro.pl/item583729843_super_cena_nowa_torebka_wittchen_541_8_w_kwiaty.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 16, 2009 lepiej ta http://www.allegro.pl/search.php?string=stara+torebka&category=50290&country=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Marzec 16, 2009 Luska stawia dzis "na bogato" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 16, 2009 :D mam prawie 40 lat a marzy mnie się kwieciste torbiszcze noszę raczej jednobarwne ciuchy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no nie no Napisano Marzec 16, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barczysta brygida Napisano Marzec 17, 2009 cofasz sie skalska :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kami111 0 Napisano Marzec 17, 2009 Jest śliczna do gładkich ubrań bomba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 tak, wiem :O dla mnie to już tylko sztywna garsonka, moherowy berecik i torba typu pańcia stara raszpla :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meaaaa jupi jaoooooo Napisano Marzec 17, 2009 sliczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o kurka 0 Napisano Marzec 17, 2009 bardzo ładna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barczysta brygida Napisano Marzec 17, 2009 bez przesady starucho :P ale nie rob obciachu z tymi kwiatami :o jak se ja zakupisz to jak zobacze w metrze stara tobra z taka tobra to na bank bedziesz Ty :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 :O torba z torbą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meaaaa jupi jaoooooo Napisano Marzec 17, 2009 lusiu a jak ty masz na imie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 mam na imię Ania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barczysta brygida Napisano Marzec 17, 2009 nie Ania tylko Pani Anna Ania to mloda dziewczynka jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luśka kupuj Napisano Marzec 17, 2009 co się zastanawiasz czy wypada czy nie wypada , ja mam blisko 40 a nie takie szaleństwa zakupowe na koncie i mam to w doooopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 dobra, Anna chociaż zdecydowanie wolę : Anka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meaaaa jupi jaoooooo Napisano Marzec 17, 2009 lusia jest piekna i nie wyglada na swe lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barczysta brygida Napisano Marzec 17, 2009 nie wiem czemu ale bardzo mi pasuje do Ciebie imie Krystyna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 17, 2009 brygido dla Ciebie mogę być kruczoczarną ognistą Krystyną ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach