Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czaki2

pomózcie mi ja chce

Polecane posty

Jestem juz z moim chłopakiem wystarczajaco długo i kocham go i chce przezyc z nim ten pierwszy raz nie chce brac zadnych tabletek a gumka czasami zawodzi kiedy moge sie kochac bezpiecznie

Gość INVICTA
100% pewności możesz miec tylko wtedy jak sobie USG przed stosunkiem zafundujesz u ginekologa, zbadanie hormonu LH w krwi też nie zaszkodzi. Żadna metoda antykoncepcyjna "jednorazowa" nie da ci gwarancji. Kładąc się z fecetem do łóżka powinno się brac pod uwagę, jak to "może, ale nie musi" się skończyc.

bezpiecznie jest z gumką ! a jesli boisz sie to kochaj sie w dni plodne będzie mniejsze ryzyko;)

dlaczego nie chcesz brac tabletek ani gumki.za jakis czas dasz tu temat,ze na tescie sa 2 kreski.metody naturalne sa zawodne musisz znac bardzi dobrze swoje cykle.

pomylka tam wczesniej ! Mialam napisac kochaj sie z gumka w dni nie plodne będzie troche mniejsze ryzyko !

Nie pisz bzdur czaki2. Jest sporo metod antykoncepcji a Ty upierasz się na te najmniej pewne :P Nikt Ci nie poda 100% bezpiecznej daty, bo takiej NIE MA! Nie każda kobieta ma owulację tego samego dnia, więc jeśli pomimo \"pewnej\" daty zajdziesz w ciążę, to kogo będziesz winić?

a jesli bedziemy sie kochac z zabezpieczeniem (prezerwatywa)dzien po miesiaczce to moge zajsc w ciaze

bo nie chce mój chłopak tez nie chce zebym brała tabletki

to raczej nie powinnac zajsc w ciaze ale czego Ty sie tak boisz tych gumek i tabletek ? przecdiez dobrze zalozona gumka o ile nie peknie jest ok ! a przeciez nie zakladaj z gory ze wam peknie !

co do gumki to nie mam nic przeciwko tylko chciałam sie poradzic kiedy sa dni płodne a kiedy nie bo nie moge sie w tym połapac

a jesli bym miała miesiaczke co 28 dni to czy moge sie kochac w trzy czy 4 dni przed nastepna miesiaczka