Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherines

Jak myslicie??

Polecane posty

Jechac po skonczeniu szkoły(w czerwcu) do pracy za franice??Czy zostac w kraju??;/ Bo ja juz sama niewiem;/

hehe z jednej strony chce zostac,ale z drugiej jesli nawet uda mi sie znalezc jakas prace to zarobie 600/700 zl;/

Katherines, no bez przesady! Ja tyle zarabiałam, jak pracowałam na umowę zlecenie, dorywczo! W mojej pierwszej poważnej pracy (etat-aktualna zresztą) zarabiam sporo więcej, chociaż to tak naprawdę pierwsza normalna praca (chociaż z tym normalna to można polemizować :O ) A z jakiego miasta jesteś?

Ehhh można powiedziec ze z Bochni-taka mała miescina...;/ Jedynie jakąs sensowna prace mogłabym znalezc w Krk,ale wtedy na dojazd w jedna strone musiałabym około 2 godzin poświecic;/

No to się przeprowadź... Albo znajdź pracę przez Internet... Albo załóż własną firmę... Po co jechać do Anglii na zmywak, tam też kokosów nie ma.

Ale nawet jak sie przerowadze to nie bedzie mnie stac na wynajecie mieszkania w krk;/ A jaka własna działalnosc moge załoyc w wieku 19 lat??:/

Katherines, a czym się zajmujesz? Jakie masz wykształcenie? Nie chcesz kontynuować nauki?

Gość fdse33
ej nie mozesz zarabiac 600-700 zlotych bo ustawowo masz zagwarantowana minimalna pensje w wysokosci 960 zlotych.