Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladacco

Ejj dlaczego moja kolezanka ma zablokowane klasy i wszytsko przez znajomymi???

Polecane posty

Gość Ladacco

Wlasnie zobaczylam ze kolezanka ze studiow zablokowala dla znajomych i dla obcych funkcje ogladania do jakich szkol nalezy i nawet wiek ukryla. Co za idiotka. Nie mowiac ze ma jedno zdjecie. Po co ona jest w takim razie na nasze klasie skoro tylko imie i nazwisko podala a w miejscowosci ze wpisala polska???

Gość co to jestttttt
a skad my to do kurwy mamy wiedziec ?:o

Ejj dlaczego moja kolezanka ma zablokowane klasy i wszystko przed znajomymi??? Ejj mam propozycję: zapytaj kolezankę?:-)))

Gość Ladacco
Nie lubie takich ludzi co sie ukrywaja.

Gość olej jom

Gość uuuuu kolego
to ja usun ze znajomych, skoro jej nie lubisz :O:O

Gość Dizrael
Tez mam ukryte. Bo nie lubie jak wszyscy wiedza gdzie chodzilam do szkoly, a prawdziwi znajomi wiedza.

Gość a dlaczego moja koleżanka
na którą nikt nigdy nie powiedział jakoś zdrobniale wpisała sobie "Angelisi"? :O Chyba też nie chce żeby ją ktokolwiek znalazł :D:D Co za głupota

Gość a dlaczego moja koleżanka
"Angelisia",zgubiłam "a"

Gość a co cie to obchodzi
moze dlatego zablokowała ze ma dosyc durnych znajomych z durnymi pytaniami

Gość koklussz
bestia ale brzydka musisz być skoro zauroczyła go taka napuchnięta świnka. ona jest przecież odrażająca

Gość Lubie drzewa topole
Kolezanka nie chce najwidoczniej zeby tacy jak ty czyli plotkarze interesowali sie jej zyciem.

Gość koklussz
bestio postanowiłam zażegnać twe niepokoje i napisałam do tej paniusi o całej sytuacji i żeby pogoniła tego twojego!!!!

Gość Rozum Duzej Inteligentki
U mnie w znajomych polowa ma poblokowane klasy. Mysle ze wyniika to z tego ze nikt nie chce aby inni ( takze ci co sa w znajomych- a nie zawsze okazuja sie tymi bliskimi znajomymi) widzieli co sie robi, gdzie sie studiuje itd. Ja rowniez cenie sobie prywatnosc i mam poblokowane klasy bo moi bliscy przyjaciele wiedza co robie gdyz dzwonimy do siebie. Na naszej klasie jestem tylko po to zeby ktos kto ma ochote mogl sie ze mna skontaktowac. I to w zasadzie tyle. Chwalic nie chwale sie- zamieszczac zdjec- nie zamieszczam. Wszyscy ci ktorzy sa mi bliscy wiedza jak wygladam, moje zdjecia z wakacjiogladaja jak przyjda do mnie na kawe. Nie potrrzebuje obwieszczac ludziom z bylych szkol ze bylam na Korfu czy w Ghanie.

Gość kgdsfdf
Ja po blokowane klasy dla ludzi spoza znajomych, uznał, że dla znajomych blokada, to przesada, mam też po blokowane komentarze dla wszystkich. Wrzuciłam jedno zdjęcie żeby ci co zechcą mogli mnie zidentyfikować ;), wieku nie ukrywam i miasta też nie.

Gość kgdsfdf
Nie nawidzę, jak ktoś swoje życie prezentuje na naszej klasie, ale też mam obiekcie do osób, które mają wszystko poblokowane, nie ma zdjęcia, wkurzające to jest szczególnie, jak się ma popularne imię i nazwisko...

Gość ej a dlaczego
ZAKŁADACIE RAZ PO RAZ DURNE TOPIKI NA TEMAT NAESZEJ KLASY?????????

Gość Rozum Duzej inteligentki
Ale dlaczego cie wkurza ze ktos ze znajomych ma poblokowane szkoly? Skoro w znajomych dajmy na to ma swoich uczniow i jest ich okolo 500 to dlaczego nie ma miec poblokowanych szkol? Po co moim uczniom wiedziec gdzie sie uczylam itd?

Gość zla oraganka
Nie rozumiem po co blokowac wszystko- to do jasnej cholery pp co sie jest na naszej klasie! Po to zeby inni widzieli co robicie czy po to zeby byc i weszyc innych a swoich danych nie podawac!?

Gość moze ja jestem Twoja kolezanka
bo wlasnie mam tak wszyatko ukryte, nawet wiek, hehehe ;) Przed wscibskimi osobami :P

Gość Tandetna nasza klasa
Jestescie popierdzieleni, skoro nawet przed znajomymi blokujecie wszystko. Pytam sie PO CO??? Wiecie co to znaczy? Ze macie w dupie waszych znajomych i macie w dupie utrzymywanie z nimi kontaktow jak nawet nie jestescie szczerzy i blokujecie wiek, szkoly i wszytskio inne przed przyjacielami. To sie nazywa PARANOJA

Gość tescik
nie mam konta na naszej klasie i nie mam problemow namawiam do bojkotu n-k

Gość a ja nieeeeee
ja też mam poblokowane wszystko ale tylko dla tych osób, które nie są w moich znajomych :P a moi znajomi widzą wszystkie moje szkoły itd. :)

Gość lolipoek
mam poblokowane przed obcymi, przed znajomymi nie. Ale znam ludzi co maja poblokowane przed znajomymi tez i dziwie im sie- jakies niemoty

Gość rowno pod sufitem
Nie zesraj się z tą nasza-klasą :P ile mozna :O widocznie twoja kolezanka chociaz tyci tyci ma równo pod sufitem :O I co z tego że 1 zdjęcie ma?? A co tak jak reszta ma pokazywać ile dzieci urodziła, jaki dom/mieszkanie ma/męża...........a może jeszcze zdjęcia z USG??? :O co za ścierwo!!! I będzie takie gówniane tematy zakładać, bo musi obejrzeć kogoś no.......eehhh

Gość masowy czytelnik
Nie potrrzebuje obwieszczac ludziom z bylych szkol ze bylam na Korfu czy w Ghanie. ynteligentko śmiech na sali:):):):)

Gość ladacoo
Nie potrrzebuje obwieszczac ludziom z bylych szkol ze bylam na Korfu czy w Ghanie. od tego jest kafeteria:P

Gość od A do Ż
nasza klasa to jest zbiorowisko ludzi którzy lubia i chca sie chwalic :O

Gość heyaaahj
Dobrze ze ma poblokowane, Ceni sobie prywatnosc i tyle. Ja tez mam poblokowane ale dla obcych. ale jak w znajomych mialabym uczniow to tez bym poblokowala.