Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to mozliwe jest....

MOJA ZONA juz mnie nie kocha...

Polecane posty

tak mi powiedziała,że już nie kocha mnie, dobry ze mnie mąż i ojciec ale juz mnie nie kocha, i ...wyprowadziła się, będzie składać pozew, nie rozumiem tego jak tak nagle można przestać kochać

Gość xyzyzx
nagle nie mozna,to musialo sie wypalac z czasem,cos musialo byc nie halo,jakies nie zaspokojone potzreby czy cuś......wiem bo sama bylam taką żoną

Gość bleeeeeeeeee
Bo o związek trzeba dbać, pielęgnować go, a nie ograniczać się do zaspakajania potrzeb. Powalcz trochę, zaskocz ją, pokaz ze jest najważniejsza. Nie przestaje się kochać z dnia na dzien

o to chodzi,że nic mi o tym nie wiadomo, nic nie mówiła,że coś nie tak, inaczej bym zrozumiał

Gość tez mi sie tak wydaje
ze niemozliwe jest odkochac sie w moment cos nie pasowalo juz duzszy czas cos sie wypalilo, peklo nie wytzymala miala juz dosc i odeszla

Gość nic nie dzieje sie nagle
i to musialo narastac od dluzszego czasu. Chociaz skoro twierdzila, ze jestes dobrym mezem to troche dziwne - chyba ze uczucia ulokowala gdzies indziej

próbowałam setki razy i nic, o niczym nie chce słyszeć

Gość xyzyzx
bo to nie jest proste,moj tez zrozumial jak bylo juz za pozno a w malzenstwie to ma byc tak ze musisz pokazac mezowi paluszkiem o co cho?? chyba nie.....sam powinienes wiedziec co robiles zle

raczej nikogo nie ma

Gość andaluzjna
zgadzam sie z xyzxyz- najprawdopodobniej nie zaspokojone potrzeby, po prostu nie dawales jej w lozku tego czego potrzebowala. Wiem, bo jestem w takiej samej sytuacji. Na pewno zona dawala Ci wczesniej sygnaly, ale ile mozna... u mnie tez sie tak skonczy, moj facet wie i nie probuje nic zrobic... sam bedzie sobie winny :(

sam powinienes wiedziec co robiles zle nie wiem, bo ogólnie bylismy dobrym małż

najlepszym sposobem bedzie szczera rozmowa i wypytaj sie ja od kiedy czuje ze cie nie kocha co sie stalo...pytaj pytaj i jeszcze raz pytaj wtedy poznasz odpowiedz i byc moze bedziesz wiedzial jak zawalczyc o powrotne uczucie

niby juz ze 2 lata, ale nic nie dała po sobie poznac przez ten czas

Gość pepepiotr
Sa ludzie niezdolni do milosci i tacy nie powinni sie wiazac. Jestem w takiej samej sytuacji jak ty . I powiem ci ze nie przestaje sie kochac kogos bo smieci nie wyniosl albo innych pierdol. Nikt z nas nie jest idealem . Twoja zona tez nie a jednak ja kochasz . Powiem ci ze jest glopia krowa i tyle. Jak facet zostawia kobiete to jest bydlak i dran bo zostawil zone z dziecmi a jak kobieta zostawia faceta to tez jest winien facet bo nie wynosil smieci albo ze nie miala w nim oparcia albo byl kiepski w lozku. To wszystko bzdury i nic wiecej . Jest taka sama jak ci faceci co zostawiaja zony z dziecmi i kropka.

Gość do pepepiotr
lecz się. :) masz zjebane poglądy

Gość == ofilnka
daj jej czas to może tylko uczucie