MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Mialem kiedys wyjscie z ciala, ze czulem jak jakas cienka.warstwa mnie wychodzi przez glowe a za chwile latalem Mialem wstac do szkoly i na sprawdzian isc, a mi sie nie chcialo.. A kilka godzin pozniej wyszedlem z ciala i polecialem do szkoly... A szkola jakas nawiedzona ;/ i 0 ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: No tak zem czuła wlasnie Ja nie mam reklam na telefonie i chyba kiedyś Fifi doradził jak to zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, MerkuT napisał: Ja mam wylaczony javascript i np skrzynka mi nie dziala jak klikam na gorny w prawym rogu Cytowac tez nie moge Brave nie uzywalem, moze na niej nie ma reklam mi nie działa konsola do wpisywania przy wyłączym java skript. Brave ma wbudowny bloker Ublock to reklam nie ma. Edytowano 5 godzin temu przez Tofik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Dobra ide spać przez was boje sie ze przysni mi sie srun i sraudiusz jako trole labubu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Odbyt owsika niech się sni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Wpisałam przemek syn boży i wyszedl mi przystojny jezus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja na firefox umatrix uzywam Przepraszam Krejzi xD. Jak chcesz to moge przytulic, jakby Ci sie cos zlego snilo ;D To zycze slodkiej nocy i milych snow, i odpoczynku, dobranoc Krejzi i dzieki, ze jestes xD. Jakos mi fajniej tutaj, gdy piszesz wow ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 59 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: O czym można z tobą gadać nudziarzu Makaron? Więc skończ wycierać się innymi i oddaj Szynszylę Wypad ode mnie i tyle, bo zachowujesz się jak dziewczynka z zapałkami której trzeba tłuamczyć za plecami że spłonie Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu No ja bym tu nie pisal, jakbym reklamy widzial, bo mnie to denerwuje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Dobranoc Krejzi Ja moze tez niedlugo sie zdrzemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wypad ode mnie i tyle, bo zachowujesz się jak dziewczynka z zapałkami której trzeba tłuamczyć za pelcami że spłonie A ty niepotrzebnie się denerwujesz i ciągle edytujesz. Nudzisz Paweł Idź spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu W ogole ten vivaldi na android to jakas porazka Co chwile mi sie zawiesza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Dobra ide spać przez was boje sie ze przysni mi sie srun i sraudiusz jako trole labubu A ja nie wiem jak rano wstanę, bo wróciłam wczoraj po pracy, padłam i zasnęłam. Cytując Leżaka <Zdrzemnęłam się > Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: A ty niepotrzebnie się denerwujesz i ciągle edytujesz. Nudzisz Paweł Idź spać. Wez to olej. Psycholi należy olewać. Oprócz owsika i lezaka bo oni są maskotkami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 59 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: A ty niepotrzebnie się denerwujesz i ciągle edytujesz. Nudzisz Paweł Idź spać. Ty idż spać do swojego łoża ... Wypad ... Kozaczysz co to nie Ty a sama pijesz do innych. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja jestem u mamy w domu teraz, bo mnie poprosila.zebym rano odebral przesylke, a potem wracam do lasu i do srody tylko saunowanie, a tak to z lasu nie wychodze, bo mi tam dobrze i trenuje sobie perkusje w spokoju xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty idż spać do swojego łoża ... Wypad ... Znowu edycja. No śpię w swoim łóżku, nie w cudzym u Szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 59 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Znowu edycja. No śpię w swoim łóżku, nie w cudzym u Szynszyli Przeginasz mówię Ci to i to jedyny raz, drugi będzie inny Spadaj. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, MerkuT napisał: W ogole ten vivaldi na android to jakas porazka Co chwile mi sie zawiesza Mi też, dlatego zmieniłem na Brave Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ale milo popatrzec jak sie inni sadza do siebie, a nie do mnie i ja z innymi dla odmiany, moge sie odprezyc, bo nikt mnie nie atakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Sciagne to brave zara i obczaje kafe na nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Przeginasz mówię Ci to i to jedyny raz, drugi będzie inny Spadaj. Już się boję. Skończ mnie straszyć i wracaj do zdrowia Mamałygo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Ok na moim retroid pocket mi nie zadziala brave xD Ja teraz pisze z firefox klar Edytowano 5 godzin temu przez MerkuT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Haha dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 59 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Już się boję. Skończ mnie straszyć i wracaj do zdrowia Mamałygo. Więc nie pisz głupot na mój temat. Kim Ty jesteś ? Skoro masz klasę zachowuj się jak kobieta zajmij swoim life. Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, MerkuT napisał: Ok na moim retroid pocket mi nie zadziala brave xD Ja teraz pisze z firefox klar A tam Android jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Więc nie pisz głupot na mój temat. Kim Ty jesteś ? Skoro masz klasę zachowuj się jak kobieta zajmij swoim life. To jest facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 4 godziny temu Tak, Android na pamieci w budowanej i linuxa moge na karte sd wgrac i bootowac tez xD Wiec android i linux jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tofik 3 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, MerkuT napisał: Tak, Android na pamieci w budowanej i linuxa moge na karte sd wgrac i bootowac tez xD Wiec android i linux jest Wow to niezły sprzęt. Tylko dziwne że ten brave nie działa bo jest kompatybilny z obydwoma systemami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 25 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Więc nie pisz głupot na mój temat. Kim Ty jesteś ? Skoro masz klasę zachowuj się jak kobieta zajmij swoim life. Sam się niepotrzebnie nakręcasz i ta żałosna edycja. Połóż się obok żony i wszystko się ułoży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach