Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMATADZIA

BARDZO PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość MAMATADZIA

Witam, bardzo proszę wszystkie osoby o pomoc, mój syneczek Tadziu potrzebuje lekarstwa, nie proszę abyście przelewali swoje prywatne pieniądze. Proszę o 1% podatku, zostało mu 4 miesiące. Zamieszczam link do naszej historii http://www.siemianowice.pl/isi/index.php?op= show&cat=2&nid=8275

Gość kurcze nie moge....
skróc link bo nei dziala,,,

Gość śmiac się chceee
Nawet grosza bym nie dala

Gość śmiac się chceee
Anielica z piekła rodem--niech ta autorka zrobi sie na czarno,a potem poda prawidłowy link do tej str.ktora jest niby o jej synu

A dlaczego chce Ci się śmiać?ćzy to żle że ktos prosi o pomoc?Tym bardziej dla własnego dziecka....nie życzę Ci żle ale szczerze .....to jesteś głupia,prosta i ciekawa jestem jak Twoi rodzice mocno sie za Ciebie wstydzą.

Poprostu zle wkleila linka, to sie tutaj czesto zdarza. Nie kazdy tutaj posiada czarny link, moze nawet nie jest to jego mama, ale ktos, kto probuje pomoc.. ja tez bede reklamowac ten link na forum i gdzie tylko sie da, bo nalezy sie pomoc temu dziecku. To nie jego wina, ze jest chore, a kazdy ma prawo zyc. Na szczescie sa jeszcze na tym swiecie dobrzy ludzie, ktorzy nie zaluja 1% podatku...

Gość tylkome
smutne ,wspolczuje i podnosze

Gość Marta1979....
Kurde ,wlasnie rozliczam pit i chce ten 1% przekazac ale nie moge widze numeru konta dla Tadzia :(