Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczko1233

YAZ- tabletki

Polecane posty

Gość oczko1233

co myslicie o tabletkach YAZ?? brala ktoras?? mysle zeby przejsc z yasmin na Yaz !! czy ma sie okres normalnie przy braniu ich??

ja wlasnie zaczęłam. 3 dzień. na razie czuje się ok...zobaczymy jak bedzie dalej:)

kurcze troche odwadnia ten yaz... czułam skurcze łydek trochę ale wziełam magnez i potas i jest ok. a jakie objawy u Was?

kurcze troche odwadnia ten yaz... czułam skurcze łydek trochę ale wziełam magnez i potas i jest ok. a jakie objawy u Was?

yo:) ja biore Yaz juz 4 dzien i jak narazie czuję sie ok. na poczatku cos mi sie wydaje ze mialam chwilowe mdlosci, ale nie narzekam:D wczesniej bralam Yasmin a to cos podobnego (2 lata) i dopiero ostatnio zaczelam sie czuc zle:P wszystko zalezy od organizmu:D pozdrawiam moze bierze ktos z was jeszcze Yaz dluzej i moze tu cos napisac:>

Gość t-J
Ja biorę YAZ już trzeci miesiąc. Wcześniej przez trzy i pół roku brałam najpierw Yasmin, a potem Yasminelle. Jestem bardzo zadowolona z tych tabletek. Jedyne co mi \"doskwiera\" to to, że mi cycuszki urosły i trochę mnie bolą. Jest trochę moczopędny, ale też szału z tym nie ma. Jak dla mnie git. Poza tym, w mieście, w którym mieszkam Yaz jest tańszy niż inne tabletki.

Gość ameriki
SAMA BIORĘ PIGUŁKI,ZDAJĄC SOBIE SPRAWĘ Z KONSEKWENCJI.ROBIĘ REGULARNIE BADANIA NA KRZEPNIĘCIE,PRÓBY WĄTROBOWE. DZIEWCZYNY, POCZYTAJCIE ZANIM WEŹMIECIE PIGUŁKI IV generacji...[m.in.Yaz,Yasmine,Yasminelle itp]... a przede wszystkim: NIE WIERZCIE BEZGRANICZNIE lekarzowi! http://www.we-dwoje.pl/zabojcza;antykoncepcja,artykul,16040.html

ja od nastepnego cyklu zmieniam też yasmin na yaz zobaczymy jak bedzie

ja od nastepnego cyklu zmieniam też yasmin na yaz zobaczymy jak bedzie

Gość lalalalalallala
ja brałam,są ok, dobrze sie czułam nic sie nie dziala , nie przytyłam. już nie biore bo chce miec dzidziusia :)

Gość fdfdf
hej mam problem a nie chcialam zakladac nowego tematu. Biore tabletki yaz no i zapomnialam wziac 2-och tabletek (dzien 5,6) w tych dniach doszlo do stosunku... oczywiscie wzielam te zapomniane tabletki ale boje sie ze moge byc w ciazy... a na test chyba troszke za wczesnie...

Gość oliwinka83*83
ja biore od tygodnia

Gość colafanta
Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie tabletek YAZ.Odkąd je biore cały czas mam okres, czyli 14 dni. Są to moje pierwsze tabletki tego typu i zaczynam sie denerwowac czy to normalne. Prosze o szybką odpowiedz

sprzedam tabletki YAZ! w razie czego, kontakt: bakanisuru@gmail.com

Gość asdfasdf
colafanta słyszałam, że w pierwszym opakowaniu yazu plamienie moze wystepować cały miesiac.