Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MK84

pytanie o miesiączkowanie

Polecane posty

Witam wszystkie forumowiczki:) mam taki problem - nieregularny okres a właściwie jego brak. Jakieś 5 lat temu intensywnie się odchudzałam schudłam prawie 15 kg, teraz już ważę normalnie tzn 56 kg przy wzroście 170 cm. Nigdy nie miałam idealnie regularnego okresu - co jakies 40 dni, ale jak zaczełam się odchudzać to w pewnym momencie zanikł. Ginekolog przepisał mi tabletki na przywrócenie i jakoś się udało i był w miare regualrny chociaż też nie idealny. Później przez 4 lata brałam tabletki anty Logesty i wiadomo wtedy \"okres\" był a właściwie to plamienia. Jakieś Witam wszystkie forumowiczki:) mam taki problem - nieregularny okres a właściwie jego brak. Jakieś 5 lat temu intensywnie się odchudzałam schudłam prawie 15 kg, teraz już ważę normalnie tzn 56 kg przy wzroście 170 cm. Nigdy nie miałam idealnie regularnego okresu - co jakies 40 dni, ale jak zaczełam się odchudzać to w pewnym momencie zanikł. Ginekolog przepisał mi tabletki na przywrócenie i jakoś się udało i był w miare regualrny chociaż też nie idealny. Później przez 4 lata brałam tabletki anty Logesty i wiadomo wtedy \"okres\" był a właściwie to plamienia. Jakieś 8 miesięcy temu zrobiłam przerwę w przyjmowaniu tabletek - okres mi wrócił po kilku miesiącach i teraz albo miewam samoistny po ok. 3 miesiącach albo po wyłowaniu go jakimiś tabletkami od gina. Mam do Was pytanie: zdaje sobie sprawę że mogę mieć problemy z zajściem w ciąże, jeszcze z chłopakiem nie chcemy mieć dziecka ( mamy 25 lat) ale za jakiś czas napewno.Lekarz mówił ze jak chce to moge się polozyc do szpitala na badania ale ze tak czy siak tego typu zaburzenia leczy sie jak juz sie chce zajsc w ciąze. Co myślicie o moim przypadku - może same byłyście w podobnej sytuacji - prosze o opinie i rady. 8 miesięcy temu zrobiłam przerwę w przyjmowaniu tabletek - okres mi wrócił po kilku miesiącach i teraz albo miewam samoistny po ok. 3 miesiącach albo po wyłowaniu go jakimiś tabletkami od gina. Mam do Was pytanie: zdaje sobie sprawę że mogę mieć problemy z zajściem w ciąże, jeszcze z chłopakiem nie chcemy mieć dziecka ( mamy 25 lat) ale za jakiś czas napewno.Lekarz mówił ze jak chce to moge się polozyc do szpitala na badania ale ze tak czy siak tego typu zaburzenia leczy sie jak juz sie chce zajsc w ciąze. Co myślicie o moim przypadku - może same byłyście w podobnej sytuacji - prosze o opinie i rady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować