Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecik27

Co ma facet myśleć ?

Polecane posty

Gość facecik27

A co powiecie kiedy żonka lub dziewczyna która jest w 5 miesiącu mówi że jak mąż wróci z pracy to mu zrobi dobrze, i po raz kolejny nic się nie dzieje bo idzie wcześniej spać bo zmęczona, i to już tak trwa kilka miesięcy, czasem się bzykniemy i to tyle :(

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
idiota z ciebie!ona jest w ciazy baranie!nie kazda moze sie bzykac do konca ciazy!=/egoista z ciebie!

Gość facecik27
nie chodzi o to ja wiem e jej się nie chce chodzi o to że mówi że zrobi dobrze, nie pisałem o bzykaniu i po raz kolejny przychodze i lipa

Gość nic nie ma myśleć
hormony sprawiają że kobieta ma zmienne nastroje, moze być przymulona, senna lub odwrotnie mieć energię i ochotę na seks każda ciążę znosi inaczej to że żona miała ochotę na seks o godzinie 12 w południe nie znaczy że za 8 godzin nadal będzie czuć się na siłach... nie jestem w ciąży a też czasem tak jest że mówię mężowi że szykuje się gorąca noc a potem, po całym dniu czuję się zmęczona i już nie mam ochoty żona nie zwodzi Cię celowo, po prostu może czuć się zmęczona

Gość nic nie ma myśleć
zapytaj sam siebie czy ty też zawsze jesteś gotowy na akcję ?! z pewnoscią są dni gdy wolisz pooglądać w spokoju telewizję wieczorem albo czujesz się zbyt ociężały po późnej, obfitej kolacji itp... nie jesteśmy seksualnymi maszynkami, jesteśmy tylko ludźmi... a ty zamiast pytać na forum rozmawiaj szczerze z żoną

Gość facecik27
Ja nie mówię o seksie tylko o zrobieniu dobrze, jakiś lodzik, zabawa rączką, nic więcej, chodzi o to że mówi że tak a jak już miałoby dojść do czegoś jak wracam z pracy po raz kolejny muszę się rozczarowywać :( Jak wie że się jej nie będzie chciało to niech nie mówi tak czy nie ??

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ja juz sie nie bede wypowiadac bo on i tak nie zrozumie!

Gość zamiast głupio pytać
trzeba iść do kobiety i wprost dać jej do zrozumienia że masz ochotę na pieszczoty, pokaż jej penis we wzwodzie to zrozumie ;-)

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu ja/ kto pukał zonke/dziewczyne w ciąży? ja bym się mimo wszystko bał...i nie wiem czy by mi to sprawiło przyjemnośc(chyba że w pierwszych miesiącach jak brzuszek mały)mnie wnerwiaja tacy mezczyzni myslacy tylko o sobie...to smutne...

Gość co niektórzy nie znają życia
Ja w piątym miesiącu to miałam właśnie pierwszy orgazm i odtąd już zawsze, a seksiliśmy się nawet w dzień przed porodem. Za to poród był bardzo lekki :D