Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastolatkaNIEDOŚWIADCZONA

czy każdy chłopak ma inny smak spermy i jaki ma w ogóle smak??

Polecane posty

czy każdy chłopak ma inny smak spermy i jaki ma w ogóle smak?? czy pod czas robienia loda dobrze jest ją połknąc bo nie wiem a w czwartek mamy z chłopakiem swój pierwszy raz i nie chcem żeby był rozczarowany:(((((((z góry wszystkim dziękuje

prosze piszcie

Obawiam się, że nie każdy chłopak ma inny smak spermy, ale oceniam to czysto teoretycznie, na podstawie statystyki (jest raczej ograniczona liczna możliwych smaków spermy i może się okazać, że 2 różnych chłopaków ma ten sam smak). Ale Ty jesteś młoda, więc masz dużą szansę potwierdzić swoją lub moją teorię w PRAKTYCE. :p

pierwszy raz? ale co? oral czy jebańsko? od razu chcesz połykac? weż ja najpierw powąchaj (aromacik w stylu mokrego psa, brudnej ścierki itd) a dopiero poźniej oceń cz chcesz ją połykać. po połknięciu jej smak w ustach utrzymuje się przez dłuższą chwile. a z tego co wiem \'niebo w gebie to nie jest\"

Może jestem staroświecki ale robienie loda przy pierwszym razie to chyba nie jest najlepszy pomysł. Zabawy w połyk powinnaś raczej zostawić na później. Na początek musicie się poznać, poznać swoje upodobania, a co do pytania o smak spermy to w dużej mierze zależy on od diety i ogólnego stanu zdrowia.

Gość Anitkaaa
To taki specyficzny smak i faktycznie dlugo pozostaje w ustach. Az tak bardzo sie nie rozni, gorszy jest u palaczy i po alkoholu - taki gorzki. Natomiast rozni sie konsystencja - niektorzy faceci maja rzadka sperme a inni gestsza i z takimi glutami, nie lubie takiej polykac, nic przyjemnego.

Gość Anitkaaa
> aromacik w stylu mokrego psa, brudnej ścierki itd He he. Mi bardziej przypomina gotowana kapuste. albo szparagi :)

słyszałam że jak się połyka to mogę dłużej być młoda więc jesli to pomaga to mogępołknąć tylko ciekawe jai smak:(

faktycznie za pierwszym razem to nie jest najlepszy pomysł.. lepiej z tym poczekać.. a jesli juz tak bardzo chcesz to Ci powiem że to nie jest obustronna przyjemność... jasne możesz mieć satysfakcję że robisz swojemu facetowi dobrze ale czy tobie będzie? a w czasie robienia loda czy nawet podczas stosunku taka mała łezka wypływa z penisa więc wcześniej smak poczujesz.. jednak ogółem nie jest to nic przyjemnego... a połykać.. na pierwszy raz cię to od razu odrzuci i będziesz miała odruch aby wszystko co połknęłaś zwrócić...

Gość Anitkaaa
Wredniak Paskudny --> mam pare zwiazkow za soba to sie zdazylam zorientowac, co w tym dziwnego? Nie trzeba od razu dziesiatkom facetow robic laski zeby moc wyciagnac praktyczne wnioski. Dla mnie w ogole sex oralny to dosyc intymna sprawa, musze troche poznac partnera, poczuc z nim bliskosc i wiez zeby sie na to zdecydowac. Ale jak juz sie poznamy to sobie nie zaluje :)

Anitkaaa - nie no, spoko. Przecież nie jestem zazdrosny. :P A Ty tak zawsze, jak już bliżej poznałaś faceta, to nie miałaś oporów z połykaniem spermy? Te różne - opisane przez Ciebie - konsystencje spermy nie przeszkadzały Ci?

Gość Anitkaaa
Mnie to bardzo kreci, moze nie tyle polykanie co sam wytrysk w usta, ale musze cos czuc glebszego do faceta, tak na zimno w zyciu bym sie nie zdecydowala. Konsystencja owszem przeszkadza mi, moj poprzedni facet mial wlasnie gesta sperme z takimi glutkami, poza tym mial jej duzo, no i nie polykalam.

Gość kasik0421
Ja mam zdanie wyrobione- to znaczy smak spermy przypmina mi surowe pieczarki lub migdaly, ale to wszystko zalezy od tego co facet jadl danego dnia. Mialam 4 pertnerow i za kazdym razem tekie miala smaki, maze to zalezalo od mojej kuchni?

Gość dr. Evil
od kuchni to raczej nie zależy ale od przedpokoju to już kto wie...?

Gość LowcaPokemonow
ja to mam gesta sperme o smaku jablko mieta... nie wiem jak inni :D

Gość adsadasd
moj chlopak ma sperme gorzka masakrycznie i ma 17lat co stym zrobic

Gość JAGA17
Zmienić chłopaka.Im starszy tym smak subtelniejszy-jak wino. Młoda sperma smakuje jak niedojrzałe zielone owoce. Ale jeszcze wielu przed tobą...