Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjhgjuhj

Wkurza mnie sliczna kolezanka z pracy mego faceta

Polecane posty

Gość hgjhgjuhj

Wlasnie dlatego bo ma dlugie nogi, piekny biust, sliczne wlosy, cudowny usmiech ,laska ak sie patrzy a ja jestem tez niby ladna ale taka jak ona...boje sie ze moj moze mnie zdradzic z nia...kazdy facet w koncu zdradza:(

Gość Mówi facet
Jeśli Twój facet Cię kocha, tak naprawdę kocha, to nie w głowie mu będą inne dziewczyny, choćby nie wiem jak wielkim laskami były.

Gość taki zes madry
mowi facet to wypij sobie troche i znajdz sie sam na sam z taka lasia na imprezie i niech jeszcze cie zdrowo szczuje swoimi wdziekami . A nie daj boze jak ci bedzie rozpinała rozporek Wtedy porozmawiamy czy byłes wierny czy nie , bo wiesz na necie ładnie pisac moze kazdy , ZE JAK KOCHA TO NIE ZDRADZI

po pierwsze przestań myśleć o tym że cie zdradzi bo przyciągniesz do siebie takie zdarzenie (potęga podświadomości) po drugie gusta są różne i to że ty uważasz że ona jest śliczna to nie znaczy, że podoba się twojemu facetowi po trzecie nie mścij się na swojej psyche za sytuacje na którą nie masz wpływu, weź w ryzy emocje i je zmień bo zadręczasz się z powodu totalnej głupoty. to bezsensu. po czwarte zastanów się dlaczego myślisz jak myślisz? kryzys wary w siebie? a może ty na miejscu swojego faceta byś go zdradziła z przystojniakiem z biura? a może czujesz się zaniedbana przez partnera? znajdź przyczynę tych emocji i usuń.

a jeśli jest jak mówi pan taki zes madry, to nie ważne czy laska jak barbie czy paszczur z ziarenkiem seksapilu bo po alkoholu każda kobieta wygląda jak miss :P więc bez różnicy jest uroda koleżanek z pracy :P

Gość Mówi facet
do taki zes madry Myślisz, że nigdy nie miałem okazji do zdradzenia swojej dziewczyny? Na trzeźwo lub po alkoholu? Zdarzyły się takie sytuacje. A jednak NIGDY nie brałem nawet takiej możliwości pod uwagę, nawet jak widziałem że laska ewidentnie jest chętna i to tylko na pojedynczy numerek - więc teoretycznie bez żadnych dalszych konsekwencji. Nie oceniaj każdego przez pryzmat siebie lub swoich doświadczeń.

Gość gwiazdki prosze cie
nie przedadzajmy tam gdzie sa paszczury to sie nie chodzi na imprezy :P

Gość taki zes madry
mowi facet wiec wspolczuje obcowania na imprezach z maszkarami :o

gwiazdki proszę cie--> mówimy o imprezach firmowych, gdzie się słaby ma wpływ na to jakie będą laski (czy faceci), a często być po prostu wypada/trzeba.

Gość Mówi facet
Ja sobie niczego nie współczuję, jestem w pełni zadowolony ze swojego życia i życzę Ci żebyś kiedyś mógł/mogła powiedzieć to samo :-)