Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piwaa

Brakuje mi seksu ../

Polecane posty

Gość a czemu Ci brakuje
mnie tez brakuje

Gość a czemu Ci brakuje
no tez wlasnie to mialam na mysli, brakuje mi dobrego sexu

ja zyje w celibacie juz 4 miesiac...;/ porazka... Czasem sie zastanawiam ... czy moze nie skorzystac z niektorych propozycji ...;/ ale wiem ze jak bym to zrobila to bym stracila szacunek sama do siebie... "z chu*** zle bez niego jeszcze gorzej";/

Gość a czemu Ci brakuje
ja w celibacie zylam rok, teraz jestem z facetem, ale on sie stresuje i w trakcie to tyle uzyje co pies w studni... no ale sobie tlumacze ze bedzie lepiej...

Gość a czemu Ci brakuje
a jak na razie nadrabiam wibratorem i oswajam go ze swoim cialem

Jarek .. to sie wypowiedziales na temat .. Moze tez y mi sie przydal maly wibrator..

Gość a czemu Ci brakuje
nie zastapi pieszczot i kontaktu fizycznego, ale do rozladowania napiecia sexualnego jest idealny

wow 4 miesiące....bosze toż to jak 50 lat;) spokojnie nie ma co sie też rzucac na byle co, chociaz moim zdaniem najlepszy seks to taki bez zobowiązań z kumplem:)

Gość zgłoś do usunięcia a czemu
boję się że nie wytrzymam i na dyskotece zaciągnę jakiegoś chłopaka do toalety i mu obciągnę za minetkę lub sex

Gość a czemu Ci brakuje
no ja mialam najlepszy sex w ukladzie bez zobowiazan - czyste dawanie sobie przyjemnosci... no ale sie facet zaangazowal w nasz uklad za bardzo i trzeba bylo uklad zakonczyc:( ale sex byl obledny

Gość a czemu Ci brakuje
podszywom dziekujemy za uwage:)

Gość ja tez teraz
jestem na glodzie...rozstalam sie z facetem jakis czas temu ciagle to jeszcze przezywam...ale sexu mi sie chce na maxa

Gość ja tez teraz
jarku a może ty byłbyś chętny co??

Gość Wstępnie zainteresowany
A skąd jesteś / jesteście i ile macie lat?

hmm ... podobno seks i zwiazek sie wyklucza? tzn .. ze seks w zwiazku nie jest tak idealny jak seks bez zoobowiazan .. czy to prawda?

Przekonaj się sama. :)

\"hmm ... podobno seks i zwiazek sie wyklucza? tzn .. ze seks w zwiazku nie jest tak idealny jak seks bez zoobowiazan .. czy to prawda?\" To najświętsza prawda, dlatego czasem sobie myślę, że lepiej byłoby być wolna i skakać to tu to tam....

Wstępnie zainteresowany Z checia bym sie o tym przekonala... tylko obawiam sie ze po tym mialabym wielkiego moralniaka... albo i cos jeszcze...;/

Gość ja tez teraz
a ja tam z chęcią bym spróbowała z nieznajomym

Ciekawe, że wiesz, jakie będziesz miała odczucia po czymś, czego nigdy nie robiłaś. :( Poza tym, co tu w takim razie robisz i po co piszesz? Pisanie Ci pomaga? To nie pisz "brakuje mi seksu", tylko "brakuje mi osoby, której mogłabym się wyżalić, że brakuje mi seksu".

Gość tez tak mam...
mnie tez brakuje sexu od m-ca a tak w ogole mam okazje 1 x m-c. na wet nie tyle sexu co przytulenia czulosci no i dopiero sexu. chodze i wyje po katach ale przeciez nie bede rzucac sie na byle kogo. tesknie za swoim faciem. wibrator mi nie pomaga. jestem chyba za gruboskorna. ja chce tylko czulosci chce czuc mile ciepelko zapach jego.

Pisze tutaj bo.. chcialabym znac opinie innych .. jak to jest .. z seksem bez zwiazku .. jakie to uczucia itd... i co ludzie mysla na temat seksu bez zoobowiazan .. To jest forum na ktorym mozna tylko pisemnie wyrazac swoje zdanie .. I mysle ze Temat jet OGOLNIE dobry

ogolnie przerabane ...;/ Zmykam do pracy .. milego popoludnia