Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej....33

Poznam dziewczynę przy kości

Polecane posty

Gość Andrzej....33

Nie wiem jak to nazwać, może okreslenie puszysta jest dla kobiety bardziej przyjemne? Szukam takiej dziewczyny, do tej pory mialem same szczupłe, zawsze mnie zastanawiało jak to jest z puchatką. Najlepiej dziewczyna o wzroscie 160-170 cm, o wadze 50-55 kg. Mój mail: eandrzejw@op.pl Warszawa i okolice

Gość dfgdfg
Ty sie nie nabijaj, bo raz jak z jednym pisalam i powiedzialam że mam 165 cm i 55 kg to napisał "to widzę że taka przy sobie kobita jestes" :D:D

Potrafisz poprawić humor:D kobieta o wzroście 160-170 cm i 50-55kg to dla Ciebie puszysta kobieta?! To szczupła dziewczyna, a wręcz chuda!!!

Gość Andrzej....33
55 kg to juz blisko 60, a nie powiesz mi chyba że prawie 60-kilogramowa klaczka to chuda kobieta?

Gość nie szanowana zona
masz 33 lata , i nie wiesz jak wyglada ,,puszysta,, cos nie tak jest;-P

Gość hahah dobre
a 33 letnia 176 cm-60kg to juz opasla maciora?

Hahahaha, ale sie uśmiałam:) Albo niezła prowokacja,albo pan Andrzej w wieku Chrystusowym jeszcze nie wydoroślał:)

Andrzeju...33 może być chuda, wszystko zależy od tego jaką ma figurę. Wiele dziewczyn wygląda na więcej, a tyle nie waży lub odwrotnie. Jak już mówiłam, kwestia jak się waga rozłoży, w jakich partiach ciała.

Gość Andrzej....33
Chuda to chuda, czyli jakies 40 kg. Blisko 60 to już taka bardziej kobyłka, taka przy kości. Zresztą nie będę Wam tłumaczył. Zainteresowane puchate panie proszę o kontakt na maila. eandrzejw@op.pl

Gość Andrzej....33
Podnoszę temat, gdyż do tej pory nie znalazła się żadna odważna.

Gość AAAAAAAAAAASIA26
to nedzna prowo bo nie wierze zeby ktos mial tak zryty leb :classic_cool: 40 kilo-to se z grobu wykop trupa,to moze jeszcze lzejszy bedzie :classic_cool:

160-170cm i 40 kg to chora anorektyczka jest ja mam 167 i waze 55kg i jestem bardzo szczupla widac ze w ogole pojecia nie masz

To są jakieś żarty. Nie uwierzę, że dorosły (zdrowo myślacy) facet może wypisywać takie bzdury. 170 cm i 40kg? Toż to jakiś kij od szczotki, a nie kobieta :|

joooo pewnie jeszcze musi mieć talię jak osa, ale cycory to od D w górę :D

Jedyne co by ważyło to te piersi pewnie. Reszta w stanie zasuszenia ;)

Gość Andrzej....33
jo? ill? Jesteś z Kaszub lub z okolic Torunia? Pytaliście o chudą to powiedzialem że 40 kg. Szczupła to 40-parę, blisko 50. A ok. 60 to przy kości.

Gość AAAAAAAAAAASIA26
ANDRZEJ!! No mowie Ci,idz na cmentarz i wykop trupa,tyle waza albo i mniej!!! Toz ty nienormalny jestes!! 40 kilo to anoreksja w zaawansowanym stadium leczonym w szpitalu!!pooojjjjjjjebany jestes jak dziki hooooooj