Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartosz G

pytanie o sex analny

Polecane posty

Gość bartosz G

miałem stosunek analny z dziewczyną i pękła nam gumka ,zorientowałem się dopiero PO,czy wypływająca sperma z odbytu partnerki może doprowadzić do ciąży? pytam poważnie,to nie prowokacja!

Gość bartosz G
fajnie,że ktoś potraktował mnie poważnie

Gość rozmarzona fantastka
Poważnie mówię nie. Plemniki to nie McGavery.

Gość bartosz G
dzięki

Gość Kocyk
Marna szansa,ale szansa ;)

Gość jaka w ogole szansa
?? Kocyk co Ty wypisujesz. Przez seks analny w ciaze sie nie zachodzi. Niby jak plemniki maja dojsc do jajeczka ?? Jelitem grubym ?

Gość Kocyk
Yyy,koleś piszę wyraźnie,że sperma wypłyneła z odbytu,nie byłoby to więc takie znowu niepokalane poczęcie. Poza tym,uwaga,zdarzają się anomalie w budowie pań,chodzi o ścianke pomiędzy odbytnicą a pochwą i faktycznie,może przekapać nie tam gdzie powinno ;)

Gość jaka w ogole szansa
aha wyplynela i od razu ciurkiem wplynela do pochwy i dostala sie do jajowodu tak ? No bez przesady znowu, w taki sposb jak Ty tlumaczysz, to kazda kobieta moglaby zajsc w ciaze nawet po zrobieniu loda swojemu facetowi !!

Gość Kocyk
Yyy...do czego pijesz bo nie nadażam? Napisałam jak jest,odbyt od pochwy nie dzielą kilometry,przy chwili nieuwagi sperma faktycznie mogłaby spłynąć,a tam przy odpowiednich warunkach dalej potoczyć by się mogło.Jak napisałam-szansa marna,ale nie jest to niemozliwe.I nie porównuj tego do robienia loda,usta są na drugim końcu,odbyt nie ;) dostala sie do jajowodu A przy normalnym seksie sperma dostaje się od razu do jajowodu?Chyba nie.

Gość ateistka co pyta
A plemniki mają nóżki i mogą sobie wejść tam gdzie chcą. Od odbytu, przez wejście do pochwy do jajowodów baardzo daleka droga.

Gość Kocyk ty gląbie

Gość Kocyk
Nie wypowiadałąbym się gdybym nie miała o tym pojęcia,no nie? Ale przekaże znajomej,że jej dziecko nie powinno mieć prawa bytu,bo powstało w taki,skądinąd,śmieszny sposób :D

Gość Kocyk ty gląbie
Nie masz o tym pojecia,dziecko do lekcji!

Przypadki wcale nie takie rzadkie gdzie kobieta w ten sposób zachodzi w ciążę... W tamtym roku miałam do czynienia z3 kobietami które zaszły w ciążę przez zaniedbanie i brak ostrożności podczas stosunku analnego. Trzeba zastanowić się i po wytrysku sprawdzić czy sperma nie spływa do wejścia do pochwy. Ludzie w dalszym ciągu żyją stereotypami żeby aby było dziecko to musi być stosunek pochwowy.