Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona Grafika

oziębły mąż czy zbyt napalona żona?

Polecane posty

Gość ja mam 26
moj sie dopiero ze mna oswaja, no ale zanim on sie oswoi to ja osiwieje z braku sexu...

Gość ja mam 26
mnie sie chce caly czas sexu i jak chciala z nim poesemesowac erotycznie to mi napisal, ze powinnam cwiczyc silna wole... no cycki mi opadly...

Gość Żona Grafika
decyzja - niby przemyślana - wątpliwości ciągle mam, boję się że go stracę bo poza problemem z sexem mamy idealne małżeństwo ale przecież nie mogę całe życie czekać aż się domyśli że potrzebuje jego penisa :)

Gość ja mam 26
ie wiem co on mial na mysli, ale chyba to, ze powinnam sie powstrzymywac przed sexem i przed chcica... no chcica mi odeszla i dzisiaj mniejsza mam niz zwykle, a jak jego widze to mi calkiem mija... powiedzialam muz e bede cwiczyla zaspokajajac sie sama...

Gość Żona Grafika
Tak trzymać - trzeba olać tych zimnych łotrów - jeszcze za nami za tęsknią :)

Gość ja mam 26
szkoda ze wibrator nie zastapi faceta:( no ale zaspokoi.... a najwyzej po weekendzie bedzie sex z przyjacielem...

Gość niezaspokojona laska
to fakt nie zastąpi ale zaspokoi - a do zastąpienia polecam napalonego przyjaciela takiego bez zobowiązań - ja takiego mam i o nic się nie martwię, w związku wszystko się układa bo jestem zaspokojona i nie marudzę mojemu a to mu zupełnie na rękę ze baba cicho siedzi :) pozdrawiam wszystkie, które były mądre i znalazły zastępstwo - super sprawa. A faceci niech żałują bo to oni nas do zdrady popchnęli

Gość rozczarowana666
faceci są do dupy - mój facet nie potrzebuje sexu tak często jak ja, a mój kochanek nie ma dla mnie ostatnio czasu - do dupy :/ i co teraz - mam wziąć zimną kąpiel?

Gość Żona Grafika
Jak już kochanek zawodzi to katastrofa...

W głowie mi się nie mieści że babki mają takie problemy,zawsze byłem pewien że raczej odwrotnie.Ja bym swoją brał 2 razy dziennie chociaz mam te swoje 40 lat:).Bielizna? pozazdrościć,ja swojej kupiłem fajną koszulke i majtki pod choinkę i... kto zgadnie ile razy założyła? ZERO! fajnie nie? Powiem tak: facet który nie chce i niema czasu na napaloną i tak seksowną kobietę to jakaś CIOTA.Gdyby nie masturbacja to pewno jaja by mi pękły po 2 tygodniach czekania na chęci u mojej,wiec trzepie 2-3 razy w tygodniu i czekam na seks z moją lubą.O zdradzie niema mowy,chodź nieraz myślałem,poprostu nie mógłbym z tym żyć.Ehhh ile ja bym dał żeby moja była taka ostra jak wy dziewczyny :) pozdrawiam i życzę codziennych orgazmów :)

ANONIM 363!!!!! PRAWDZIWY FACET Z CIEBIE!!! MYŚLE ZE WIELE KOBIET MOZE POZAZDROŚCIC TWOJEJ PARTNERCE!! TAK TRZYMAJ!!!

Z drugiej strony co by się stało gdyby taki ogień spotkałby się z benzyną w łóżku? W najlepszym razie chodzili by jak marynarze :) w najgorszym mogło by się skończyć czyjąś śmiercią :) więc może tak ma być

Witam jeszcze raz! Co doradzić zaniedbywanym kobietom?-dokładnie nie wiem,ciężka sprawa. Wprawdzie mogę napisać co mnie kręci , a co raczej niekoniecznie.Jednak obawiam się że rady mogą okazać sie bardzo subiektywne tym bardziej iż ja nie należę do tych "spokojnych" :). CO KRĘCI: -Bielizna: koszula nocna (raczej romantyczna),majtki koniecznie bardzo przezroczyste czarne lub białe. -kremowanie ud przed snem :)(można pokazać niechcący co nieco) -jeśli koszulka jest cienka pochodzić między panem a źródłem światła np telewizorem. -dla odważnych bez majtek,zachęcam szepnąć do ucha panu iż nie posiadasz takowych pod ubraniem (ja bym zjadł wtedy całą koszulkę nawet z bawełny :) -taniec super -naga niespodzianka pod kołderką extra -teatr dotykania się po piersiach i łonie to zabójcze dla mnie (pamiętajcie facet lubi się gapić taki już jest ,tak jak wy lubicie dotyk) -każde muśnięcie w okolicach penisa "nieumyślne :)" facet czuje jak cholera (przepraszam za słownictwo) -kokieteria ciałem to największy atut kobiety (kobiety o krąglejszych ciałach porzućcie kompleksy!!!!ciało kobiety jest dla faceta jak świątynia!! niema brzydkiego ciała kobiety !!jak zobaczy piersi i cipkę zrobi wszystko aby was mieć. _pozwalaj sie dotykać,pokaż że sprawia ci to przyjemność, dla niego to wielka satysfakcja i mobilizacja do jeszcze większej twórczości,a wtedy i ty dostajesz wiecej :) -luz,spontaniczność pokaż że wszystko co masz jest dla niego nie szczęć cipki ona jest do tego stworzona,korzystaj ile możesz i jak długo możesz ,niech się pomęczy. -im bardziej się zmęczy tym większą satysfakcję bedzie miał że dogodził swojej pani. -bądz twórcza , a on odwzajemni ,powinien cię rozpalić i przygotować do miłości oralnej. -kolejność hmm różna,u nas raczej ona zaczyna ,co lubię: ścisło frywolnie dość dynamicznie,wędzidło (od dołu czubkiem języka),lubię głębiej ale żona raczej czuje się niepewnie więc nie nalegam,druga ręka na jajach ale bardziej delikatnie :) -a gdy stymulujesz ręką spróbuj znaleść miejsce na drugą rękę na członku (facetowi wydaje się że ma tak wielkiego penisa :) i czuje sie bardziej męski). -Twoja kolej,przyjmij pozycję jaką lubisz leżonco,siedząco ,stojąco(można zmieniać)i daj się ponieść pod niebiosa, wszystko pokazuj językiem ciała osiągnij orgazm (najpewniej na początku :) -Zbliżenie klasyczne , wiadomo zawsze do wytrysku koniecznie. jeśli wytrysk na zewnątrz pomóż mu ręką (po wytrysku jeszcze ze 30-40 sek.) -nigdy niemów że ma ładnego,ślicznego itp. śiusiaczka,siuraczka,ptaszulka itp. powiedz (jeśli nawet nie jest tak) dużą pałe,wielkiego kutasa lub jeszcze bardziej mocne określenia (zależy od pary) to zboduje w nim poczucie wiekszej męskości, śmiałości,pewności a wtedy może będzie chciał Ciebie częściej posiąść. Na tym narazie poprzestane bo nikt nie doczyta do końca :) Porady te nie służą temu by dogodzić jednostronnie (facetowi),mam nadzieje że ogień zapłonie a wy kobiety na tym skorzystacie z potrojoną Mocą.Wstyd mi za facetów niedorajdów.Nie opisałem wielu rzeczy ale to nie książka.Jednagrze odpowiem na każde zainteresowanie i pytania. Pozdrawiam jeszcze raz :)

Gość ona ..też bez seksu
ech czytałam twój post natchniona ...wszystkiego już próbowałam co piszesz lecz co z tego ....MAm 32 lat zdaje sobie sprawe ze jesli nie odejde beddzie chyba tak już zawsze.....

Gość proste jak słonce
anonim.... łał....

Gość Prawdziwy Facet nl
Żona Grafika ale ty jesteś daremna z pisaniem o idealnym małżeństwie z gwiazdką i myśleniem o zdradzie. Mówisz, że potrzebujesz jego penisa i zamiast powiedzieć o tym mężowi to wypisujesz banialuki na forum. Kobiety są beznadziejne, nadają się tylko do walenia, potem kop w dupę i to mocny 🖐️

Gość dieta indywidualna
dieta4u - wyslana dieta Witaj. Przed chwila zostala wysłana do Ciebie dieta. Jesli jej nie dostales(as) to sprawdz folder SPAM (przypadki na gmail). Jak tam jej nie ma to napisz mi o tym i podaj inny adres email. Jesli jednak doszla, to tez daj mi znac - chce miec pewnosc ze ja otrzymales(as) Pozdrawiam

Gość oziębły
Ja odtrącam żone, bo mi się nie podoba. Kocham ją bo wiele razem przeszliśmy, ale ma brzydkie ciało. Frustruje mnie to bo nie potrafię od niej odejść. A jak jakiś cwaniak ma piękną żonę w domu to niech się nie wypowiada na temat ciot, No chyba że jest tak wybredny jak kundel na ulicy i wystarczy mu trochę wilgoci. Pozdro.

Gość Molli
Znam ten problem. Najpierw czekałam 3 lata na seks bo oczywiście mój wtedy jeszcze narzeczony przed ślubem tego nie zrobi by potem kilka razy po ślubie skorzystać z seksu zadowolić jego bo do tej pory nie miałam orgazmu (zawsze to On dochodził a mnie zostawiał rozpaloną obiecując że następnym razem postara się żebym doszła) a teraz w kółko słyszę tylko że jest zmęczony nie ma siły, ochoty itp. Ja nie mam już siły na jego tłumaczenia i na razie sama się zaspokajam i organizuję sobie życie erotyczne. Jednak co będzie dalej gdy i to mi się znudzi? Mam dość jego oziębłości i braku ochoty. Tak długo czekałam na coś co wydarza się sporadycznie i w zasadzie tylko jemu daje przyjemność aby teraz ciągle słyszeć odmowy...Ale teraz to już nieważne. Sama sobie jakoś radzę. I ani Ty nie jesteś zbyt napalona ani mąż zbyt oziębły - źle trafiliście na siebie.

Dochodzę do wniosku, że najlepiej byłoby gdyby seksu nie było ::( Opowiem dlaczego będę szukał kochanki a dla żony będę maksymalnie oziębły ( na ile libidio pozwoli ) Już od dawna straciłem ochotę na seks z żoną. Oczywiście Ona ma swoje ciśnienia. Chce się bzykać raz na dwa - trzy dni ale : Pakuje się do łóżka w drętwych, ciepłych piżamach Leży i widząc brak reakcji mówi "będziemy tak leżeć" ? Od lat pakuje się do łóżka w ubraniu a jak od lat powtarzam to samo. Żeby to zdjęła. Kupiłem Jej seksi piżamkę. Ubrała ją tylko raz bo Jej za zimno. Nie ma w Niej ni cholery seksu Nie daje się poobracać. Nie daje rady długo się bzykać. Szczytem Jej perwersji jest danie sobie polizać. Ma wszędzie łaskotki. Cycka tylko trzymać. Lizać nie.