Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karina323

pomóc mu? byc przy nim aby nic sobie nie zrobil? dac nam jeszcze szanse?....

Polecane posty

Witam... Historia jest długa i skomplikowana,a le postaram sie jak najprościej streścic;] Byłam z chłopakiem 2 lata po czym wszystko zaczeło się psuć, co chcwile się kłociliśmy o pierdoły i takie tam;] Trwało to z 2 miesiace po czym postanowilismy sie rozstac...przezyłam to bardzo, ale wiedzialam ze dalszy zwiazek nie ma juz sensu dlatego chciałam jak najszybciej o nim zapomniec i pozbierac sie;] pojawil sie dawny znajomy, ktory byl we mnie kiedys zakochany, zaczelam sie z nim spotykac w myśl zasady \'na stara milosc najlepsza jest nowa\' trwało to okolo miesiaca po czym moj byly odezwal sie do mnie;] zaczelismy sie znow spotykac i niestety stało sie tak ze spotykalam sie z nimi dwoma naraz...;/ bardzo tego zaluje;] wtedy nie wiedziałam juz co czuje;/ po pewnym czasie zbyt strasznie sie z tym czułam i postanowilam w koncu wybrac;] wrocilam do bylego chłopaka ktorego mimo wszystko nadal kochalam;] postanowiłam mu sie przyznac do znajomosci z \'nowym\' chlopakiem;] strasznie sie wsciekl i byl zrozpaczony... kilkakrotnie mnie policzkowal i mnóstwo razy poniżał... posądzil mnie o zdrade(choc dla mnie nie byla to zdrada, bo gdy zaczelam sie spotykac z innym chlopakiem nie bylismy juz razem), wyzywal mnie od szmat, dziwek... podobno próbował popelnic samobójstwo... po tym wszystkim na jakies 2 tygodnie urwał sie nam kontakt po czym znow zaczelismy rozmawiac... on powiedzial ze chce mi wybaczyc, ale ze juz mi nie ufa i musze zapracowac na jego zaufanie i w ramach tego odbudywania zaufania sprawdzal mi telefon, archiwum na gg, wszystko;] nie moglam spotykac sie ze znajomymi, chyba ze w jego obecnosci;] zalezalo mi na nim i dlatego zgadzalam sie na to wszystko, bo zapewnial ze chce mi wybaczyc i ze jak wybaczy to zaufa i skonczy sie kontrola, wyzwiska i wszystkie przykre rzeczy;] i na tych warunkach nasz \'zwiazek\' trwał jakies 4 miesiace... ale nie umialam juz sie tak poswiecac nadal i znosic te wszystkie ponizania, kontrolowania... nie moglam isc do sklepu bo zaraz mowil ze pewnie bylam u tamtego chlopaka, ze go zdradzam... wtedy rozstawalismy sie i pozniej po paru dniach znow schodzilismy sie... wiedzialam ze nie bedzie mi juz dobrze, ale caly czas łudzilam sie ze w koncu mi wybaczy i bedziemy szczesliwi... lecz niedawno on powiedzial ze mi nie ufa i nigdy nie zaufa juz... zerwal ze mna... kocham go i jest mi bardzo ciezko, ale mysle ze tak chyba bedzie lepiej.... najgorsze jest to ze powiedzial ze znow jest w takim stanie jak wczesniej kiedy probowal popelnic samobojstwo... boje sie ze cos sobie zrobi i teraz mu sie uda... co o tym myslicie? bo ja jestem zdołowana... nie radze sobie juz z tą sytuacja, dawno juz mnie przerosła...;( chcialabym z nim byc, bo planowalam z nim przyszlosc, slub, dzieci...

Gość on jest niezrownowazony
emocjonalnie, nie marnuj przy nim czasu