Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*gusia

DEPILATOR ULTRADZWIEKOWY Z ALLEGRO

Polecane posty

ZASTANAWIAM SIE CZY ON WOGOLE DZIALA?JEST TAK SKUTECZNY JAK PISZA?.KOSZTUJE NIECALE90 ZL .PISZA, IZ Ultradźwięki wnikają w głąb skóry i pozwalają na usunięcie owłosienia bez zbędnych skutków ubocznych (zaczerwień skóry , krostek ,wrastanie włosków, itd. I itp.) powstających przy depilacji standartowymi depilatorami . WIEZYC W TO??CZY KUPUJAC TEN DEPILATOR NIE DAM SIE ZNOWU ZROBIC W KOKO??JUZ TYLE RAZY DALAM SIE NABRAC NA CUDOWNE KREMY OLEJKI ITP.CO O TYM SADZICIE??

Gość GOOOSCIUUU
TO NA PEWNO KOLEJNY KICZ!!!!

NO NIBY RACJA....ale jednak kusi zeby wyprobowac!!przeciez kremy tyle kosztuja,a i tak efektu nie widac,skoro ul.dzwiek ??hmmm sama nie wiem...

Polecam Ice satinelle. Ja kupiłam za pare Ł w UK w promocji. Poszukaj na ebay. Depilator jest rewelacyjny. Świetnie i trwale usuwa włoski i nawet tak nie boli, bo masz zimna nakladke.

Gość dostalam paczke
nie ma za co, swoją drogą gdybym miała pewność ze tym depilatorem za 90 zł ogolę pachy juz na zawsze to kupiłabym pewnie, a poki co do nog wolę używać mojego nowego cudeńka ;)

Gość dostalam paczke
a do pach zwykłej maszynki, bo 90 zł piechotą nie chodzi ;)

rzeczywiscie to strasznie pracochlonne...jednak zostaje przy swoim depilatorze,,,a juz sie łudziłam ,a tu znowu lipa ;(