Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Psy denerwują ludzi

Polecane posty

Gość

Dzisiaj na spacerze szłam sobie spokojnie ze psem, on pociągnął w stronę małego pola, nie chciałam tam iść, ale nie miałam wyjścia, weszłam na chwilę na dzikie pole porośniętą małą trawką ,żeby odciągnąc z tego miejsca, a tu jakiś młody facet na dróżce krzyczy do mnie - Musi pani tak deptać ziemię, wszędzie gówno i gówno. Poszedł sobie do sklepu. Prowadzę zawsze psa na smyczy, pilnuję dobrze. Pewnie był w nie humorze:)

Gość che cosa
Olac takich debili...

Gość
Szkoda,że nie widzieliście twarz tego typa, wyglądał na takiego agresora :)

Gość
Nie był, mój piess jest łagodny , to kundel

Gość
Nigdy nie lubiłam psów, to jest mojej siostry, trzeba z nim wychodzić, nie ma wyjścia.

Gość
Mieszkam na końcu miasita, gorzej jest w mieście, nie ma tam pól, łąk , lasu.

A tak, denerwują i to strasznie. Mój pies nigdy nikomu krzywdy nie zrobił, jest bardzo karny, a od czasu gdy zaszłam w ciążę to cała rodzina męża wsiada na mnie, że muszę psa wydać... bo taki duży pies (labrador) przy dziecku to niebezpieczeństwo. A i już się dowiedziałam, że wszelkie moje dolegliwości ciążowe to spowodowane alergią na psa (nigdy takowej nie miałam). Ostatnio przyszli do nas w odwiedziny, wypuściłam psa na ogród i po jakimś czasie pies zaczął się dopominać, że chce wejść do domu to rodzinka nie pozwoliła mi go wpuścić! Wsiedli na męża, a on im przyznał rację, że jak chwilę sobie pies posiedzi na dworze to nic mu nie będzie. A to, że biedak szczekał przez 2 godz prosząc o wpuszczenie do domu to po prostu bez komentarza. Ale miałam awanturę z mężem... Po prostu pies kole niektórych w oczy okropnie. Aż mi go szkoda.

Gość
Nie pozwoliłabym zesrać się psu na chodniku.

Gość obserwuję tylko sobie
Ostatnimi czasy ludzi denerwuje wszystko,wyrosliśmy na krytykanckie społeczeństwo. Poczytaj kafe,włos sie jeży na głowie:ludzie nienawidzą cieżarnych,dzieci,starców,grubych,cholera nikt im się nie podoba,wiec nie dziw się,ze zwiarząt też nie lubią:-o

Gość ziajko11
Kochana koniecznie kaganiec i będzie dobrze.

Gość
Mnie też denerwują, ale to nie jest powód,żeby wsiadał na mnie ten facet, jestem dobrze wychowana, wiem co robię, nikt nie będzie mnie pouczał.

mnie kupy draznia...jesli masz psa w miescie,chodzi i robi kupy nie na twojej ziemi,to wydaje mi sie obowiazkiem posprzatanie po nim...trawa nie jest toaleta,a czescia infrastruktury,czasem dzieci sie tam bawia

Gość
:D, mój pies jest strachliwy, jak ktoś na niego krzyknie, chowa się:)

Gość obserwuję tylko sobie
Co do kup to absolutnie się zgadzam,zresztą temat obecny co jakis czas ;) i wszytsko juz chyba zostalo powiedziane.

Gość
Na szczęście mam łatwiej, bo koniec miasta to wieś, możesz chodzić spokojnie, też nie znoszę gówna, a na tym polu dzieci nie bawią się, latem to niszczą zboża biegając wśród nich.

Gość roach
ladaco, sam sobie załóż ten swój gaganiec, cokolwiek to jest :o a ludzi obecnie denerwuje wszystko, sami siebie nawzajem wkurwiają i taka prawda. pies nie jest potrzebny do tego, żeby kogoś zjechać.

Gość kruleffna
ladaco moze sie juz przymknij bo w kazdym poscie piszesz cos o tym "gagancu" . liczysz na jakis poklask dla tego slabego zartu?

Gość
Nie kłóccie się :), to drobiazg, są gorsze rzeczy.

Gość kruleffna
a na coz mu ten kaganiec? jest na smyczy,to wystarczy

Gość
Włożyłabym kaganiec temu facetowi na pysk, nie szczekałby przynajmniej na mnie

Gość
Może pożartować z jego humoru

Gość kruleffna
no to przykre ale raczej sie bedziesz wkurwial zawsze bo malo kto zaklada psu kaganiec gdyz nie ma takiego obowiazku

No cóż, do mojego psa jeszcze się nie przyczepili, a chodzi przy nodze bez smyczy i bez kagańca :P