Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lutówka

ile płacice za mleko bebiko 1?

Polecane posty

witam mam taki problem- karmię mojego 7 - tygodniowego synjka mlekiem modyfikowanym bebiko1. od momentu przejscia na to mleko maly robił kupki co 2 dni i nie sprawialo mu to trudnosci ale od jkichs 2 tygodni kupka nie pojawia sie przez 3 nawet 4dni w tym czasie maly nie moze spac, jeczy, stęka, pręży się i płacze. a jak uda mu sie zrobic kupke to jest sucha i dosc zbita i zwykle uformowana w długie "balaski". poradzcie co robic moze ktoras miala taki problem. licze na pomoc

nie moge bo nie mam pokarmu jakbym mogl ato napewno nie bylby karmiony sztucznie...

spróbuj innego mleka, np bebilon, czy nan. może skład bebiko mu nie pasuje. czasem tak jest że dopiero po jakimś czasie to się ujawnia. ps. a co ma temat postu do pytania jakie zadałaś????

moj synek tez mial na poczatku bebiko1 ale stalo sie tak samo jak w twoim przypadki,ze zaczal miec problemy z wyproznianiem i zmienilam mu mleko na Nan i teraz jest ok normalnie sie zalatwia i nie pręzy sie

maz kupil dzis mleko nan 1 tylko zastanawiam sie czy to zelazo w nanie nie powoduje zaparc? ps. z tym tematem to niefortunna pomyłka przy logowaniu...

mandziaa mój synek tez ma na imie Kubus i urosził sie 01.02.2009 czyli jest starszy od Twojego Kubusia o 26 dni

ja ci polcam mleko NAN ja go użyałam od samego początku jak urodziłam swojego synka i jest naprawde rewelacyjne a kosztuje ok 12 13 zł za opakowanie oczywiście to zależy od sklepu ja go kupowałam w lidlu bo tam było najtańsze

mandzia - jeśli tu jeszcze wejdziesz to chciałam tylko zwrócić uwagę ze masz błąd w stopce. Twój synek na pewno nie ważył 2530kg bo malym słoniątkiem by był :P zmień kg na g :D :D :D

Gość ja miałam cesarke
u mojej nan powodował zatwardzenie i jest na bebiko