Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 123

ZALICZYŁAM WPADKE...

Polecane posty

Gość ewela1777
:( obiecuje cie ze bede cie wspierac ale nie zabijaj dziecka....

Gość załamana 123
Ewela dziękuje:* postaram się porozmawiać z nimi ale bardzo się boje. co będzie jak wyrzucą mnie z domu. z czego utrzymam siebie i dziecko??:(

Gość tyyyytus
a czy mlko z biedronki jest gorsze?? przepraszam za wtrącenie

Gość ewela1777
do usun Czy ty myslisz ze w zyciu licza sie tylko pieniadze?? takie bahory z bogatych domow chodza i teraz ludzi zabijaja bo mieli za duzo w dupach. Nic nie zastapi dziecku milosci matki .

Gość usuń
Dokładnie, po co dawałaś dupy skoro teraz nie masz z czego nawet dziecka utrzymać :o Wiesz ile kosztują leki, mleko, pampersy itd? Siedz darmozjadzie na utrzymaniu rodziców i niech oni nie jedzą żeby dać żreć twojemu bachorowi :o Głupie dziwki

Gość hilaryyyyy
ewela a ty nadal jestes z chlopakiem?

Gość ewela1777
nie wyrzuca!! powiedz i jacy sa twoi rodzice?? co do ciebie

Gość usuń
Lepiej być bachorem z dobrego domu niż biednym, który nie ma na drożdżówkę w szkole ani na loda i chodzi w starych łachach, nie ma kolegów bo wszyscy śmieją się z biednych dzieci :o

nie bój żaby nie wyżucą Cie, szkoda tylko tego dziecka jak je urodzisz, bo dziecko to trzeba wychować a w dzisiejszych czasach mało jest ludzi którzy wiedzą jak to zrobic

Gość ty usun
szkoda, ze Twoja matka tak nie myslala.

Gość ewela1777
niestety tak. spotykamy sie teraz przez 30 minut dziennie bo duzej nie wytrzyma z nim

Gość pu pu
Współczuję ci... Też szybko miałam dziecko, na drugim roku studiów. Mimo że sama z mężem je utrzymywałam, to i tak zawsze debilne otoczenie człowieka będzie gnoic... Jedyne co mogę ci powiedziec, to nie przerywaj nauki, można się spokojnie uczyc będąc w ciąży, ja najcięższy egzamin na całych studiach zdałam trzy tygodnie przed rozwiązaniem...

Naszym przywilejem jest to, ze jak zmalujemy bobasa to zawsze możemy się zawinąć na pięcie i popier**dolić problem, ale jeśli Twój chłopak to zrobi to jest tchórzem gówniarzem i ma marne szanse żeby kiedykolwiek nazywać się mężczyzną, no a Ty cóż miałaś pecha i tyle. Nigdy nie przytrafiło mi się to co Tobie A.. bo uważamy z dziewczyną, B..bo uważamy z dziewczyna, C.. bo uważamy z dziewczyną i D.. bo kiedy byliśmy w Twoim gówniarskim wieku uważaliśmy jeszcze bardziej, ale może to też kwestia szczęścia, nie wiem. Ważne jest to że jest wiele osób które po latach cieszą się ze swoich wpadek, tak że glowa do góry, nie będzie Ci lekko, będzie przeje**bane, ale po latach na pewno będziesz o tym myśleć jak o błogosławieństwie,,, albo nie ch**uj wie

Gość załamana 123
do Ewela kotek jestem jedynaczką. moi rodzice chcieli zawsze zebym dobrze sie uczyla, poszła na studia. byłam ich jedyną nadzieją. oni sie załamią przecież...Boże jaka ja byłam głupia..

Gość ewela1777
do usun jestes pusta... ja tez nie mam pracy i co!!!! to twoim zdaniem lepiej zabic bo sie nie ma pieniedzy?? ty glupia babo wyjdz z tego forum bo grzeszysz

Gość hilaryyyyy
przykro mi ewela, ale chyba lepiej byc samej niz sie meczyc.

Gość pilulinda
załamana napisz do mnie na sephora76@tenbit.pl pogadamy przeszłam to co ty

Gość ewela1777
wiem ze ci ciezko mi tez nie jest lekko, u mnie tez bylo podobnie.... ale nie wyrzuca cie bo cie kochaja i sa twoimi rodzicami i bede wiedziec ze teraz sa tobie bardzo potrzebni

Gość usuń
ewela idiotko siedzisz na utrzymaniu rodziców i dobrze ci sie mowi, bo oni na ciebie charują a ty dupy dawalas i myslisz ze teraz ci sie nalezy :o Wspólczuje twoim rodzicom. Gdybym miala corke ktora zrobilaby sobie dziecko w tym wieku to wyjebalabym ja z domu a nie utrzymywala jej i jej bachora 🖐️

Gość usuń
haruja*

Gość Kunekunta
Który to tydzień? To nie jest taki duży problem jakby się moglo wydawać. Oczywiście jeśli myślisz o jego rozwiązaniu...

Gość ewela1777
pilulinda i jak jest teraz??

Gość pu pu
Do usuń : z jakiego jesteś rynsztoku?

Gość załamana 123
8 tydzień...a co to ma do rzeczy?

usuń ty jesteś totalna idiotką!!!!!!!!!! szkoda że ciebie rodzice nie wyskrobali i mam nadzięję ze nie będziesz mieć dzieci, zresztą kto normaly z takim debilem jak ty chciałby mieć dzieci

usuN Ty skończony debilu Twoi starzy robiąc Ciebie wzięli za Ciebie odpowiedzialność więc jeśli dałaś dupy w młodym wieku, to jest to w pewien sposób ich wina i odpowiedzialność, naturalnie nic nie musza, ale to nie znaczy że nie powinni, jeśli Twoi sie na Ciebie wypieli to mi Cie szkoda

Gość ja niepewna
Witam mam problem. Czy moglam zajść w ciążę, jeśli wczoraj z chłopakiem uprawialiśmy petting i on miał wytrysk, ale poleciało na jego brzuch, ja byłam w piżamie i w sumie tylko ja jego pieściłam, on mnie tylko trochę, ale przez spodnie od piżamy. Po wszystkim umyłam ręcę ciepłą wodą i mydłem, ale on nie mył. Wiem, że to może być dziwne pytanie, w sumie plemniki sama nie wejdą do pochwy, ale mimo wszystko boję się, bo juz kiedyś przeżywałam stres związany z ciążą i nie wspominam tego zbyt dobrze. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy mogą mieć niezły ubaw z mojego pytania, ale mimo wszystko, bardzo proszę o odpowiedź. Z góry wielkie dzięki! Pozdrawiam

Gość pilulinda
a co co pytasz?? o sumienie czy mam dzieci??

Gość usuń
Nie chce mieć dzieci, zgadłaś bo nie mam zamiaru pracować na takich darmozjadów jak autorka, którzy dają dupy i liczą na to, że rodzice będą utrzymywać i opiekować się ich bachorem. Najpierw trzeba się usamodzielnić a później robić dzieci :o

Gość Kunekunta
No to jeszcze nie jest za późno.. Farmakologiczna naprawdę nie ma dużych konsekwencji, psychicznie też daje się radę...