Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 123

ZALICZYŁAM WPADKE...

Polecane posty

Gość pu pu
Zaraz wszyscy na mnie naskoczą, ale do 12 tygodnia można skorzystac z pigułki wczesnoporonnej. Nie wiem po co rujnowac sobie życie. Jak wpiszesz w google "womenonweb" wyświetlą ci się informacje....

Gość ewela1777
zalamana wiesz co ci radze idz teraz i powiedz im to im dluzej bedziesz zwlekac tym bedzie gorzej . no juz uciekaj maja prawo wiedziec.. trzymam kciuki

Gość do usuń
litości!!!!!!! Nie chcialbym miec takiej wyrodnej matki... uff

Gość ewela1777
pytam jak teraz twoje zycie wyglada. Usunelas czy urodzilas juz?

Nie sądzę, żeby wpadka oznaczała zmarnowane życie. Wprawdzie utrudnia wiele rzeczy, ale jak ma się oparcie w rodzinie to można wyjść na prostą.

Gość pilulinda
proszę odezwij się do mnie, pomogę ci

Tu sie z Tobą usuń zgadzam, dlatego ja tez nie chce mieć jeszcze potomstwa, ale dziewczyna jest młoda ma prawo być głupiutka życiowo, a pozatym do tej pory nie mówiła nic o tym że chce zrzucić wszysto starym na glłowe więc zbastuj troche kochanie bo Ci żyłka pęknie

Gość helphelphelp
autorko powiem Ci tyle - teraz powewinny Tobie jaja urosnąc, powołałaś dziecko do życia, że niechcący to już wazne nie jest. Powiedz rodzicom i nie bierz do siebie haseł o utrzymaniu bahora bo ta pani usun też była kiedys bahorem i jakos ją utrzymywali rodzice swiat sie nie zawalił a dziecko nie wazne czy własne czy wnuk to tylko dziecko niczemu nie winne, a jak Ty wezmiesz sie za siebie to bezie miało ina ładne ubrania i na drożdżówke i na inne cuda.

Gość usuń
Ja się nie puszczałam tak jak autorka. Nie bój się, matką nie będę bo nie chcę mieć takich pojebanych bachorów jak autorka :o

Gość ewela1777
powiedz mi zalamana tak od serca co czujesz chcesz to dziecko?? czy nie?? nie patrz na okolicznosci tylko na to co czujesz i odpowiedz

Gość pilulinda
usunęłam i była to najlepsza decyzja w moim życiu :)

Jesteś jedynaczką to dobrze, powiedz rodzicom, że kochałaś tego chłopaka i zaliczyłaś wpadkę. A on teraz okazał się dupkiem i chce żebyś usunęła. Powiedz, że nie zrobisz tego, że nie zabijesz tego co żyje. A tak poza tym kobiety niektóre jak usuną dziecko to później nie mogą mieć - ale nie wiem jaki %. To prawda zaliczyłaś wpadkę, a twój chłopak będzie musiał ci płacić alimenty - więc pieniądze w przyszłości będą ;) Jak to mówią w złych sytuacjach należy szukać pozytywów :) I pamiętaj że dziecko jest zawsze częścią ciebie, zawsze je będziesz miała w głowie, a jak zabijesz to sumienie będzie się przypominało. Zabijając stajesz się mordercą - taka prawda :( To tak jakby ja chciał zabić kogoś, żeby mi było lepiej :(

Gość załamana 123
trzymajcie kciuki...musze im powiedzieć jakoś...:(:(napisze pozniej jak było...:(:(:(

Gość usuń
A kto niby jej pomoże jak nie rodzice? Najlepiej powiedzieć "mama się ucieszyła" a tak naprawdę dla niej to wielki problem, kolejne wydatki,kolejne problemy...

Gość Kunekunta
Jeśli naprawdę nie może mieć dziecka, nie widzi rozwiązania sytuacji to jak dla mnie aborcja farmakologiczna jest uzasadniona... W pewnym sensie. Ale jeśli jest chociaż cień nadziei, że będzie dobrze to urodź. Porozmawiaj z przyjaciółmi, napisz mejla do womanonweb.org, zadzwon pod jakis telefon zaufania. Jest mnostwo ludzi ktorzy moga Ci pomoc, wystarczy chciec.

Gość pu pu
Do usuń: ty naprawdę jesteś sfrustrowana. Idź może do psychologa. Masz kompleksy, że nikt cię nie chce?

Gość ewela1777
trzymamy:) tylko sie odezwij napewno

Gość ewela1777
gryzio idz stad

przepraszam ale do niektórych tak trzeba, bo inaczej nie dociera, ale dobrze nie będę już nikogo nękać;)

Gość ewela1777
aaaaaaaaaaaa to do usun bylo :Pzwracam honor myslalam ze do autorki:P

Gość Aliceeeeeeeeeee
Proszę cię nie rób tego. Wiem, że teraz wydaje się Tobie, że świat się załamał, ale kiedy urodzisz dziecko, podrośnie będziesz patrzeć na niego z miłością i myśleć sobie "Boże dziękuję, że nie dokonałam aborcji przecież nie wyobrażam sobie życia bez tego maleństwa. Wczesne macierzyństwo też ma dobre strony. Pomyśl sobie będziesz miała 30 lat, a dzidzia już będzie prawie samodzielna, a Twoje rówieśniczki dopiero będą paprać się w pieluchach. Na wszystko znajdziesz czas, na naukę i pracę na zabawę również. To jest tylko kwestia dobrze zorganizowanego czasu. Rodzice Ciebie kochają pomogą na pewno. Zresztą nie masz 15 lat tylko 18 jesteś już pełnoletnia. Owszem trochę za wcześnie, ale bez przesady nie powinno być jakiejś afery w Twoim środowisku nie masz 13 lat. Powodzenia i weź się w garść

hehe wporządeczku, ale chyba i tak mnie troche poniosło ;P

Gość kobietaaaa
chcesz zabic dziecko- zabij sie sama

Gość załamana 123
nie usuwaj!!!!!!!!!!!mam 19l i śliczną córeczke:):) też miałam podobną sytuację do Twojej..teraz ciesze się, że urodziłam. nie jest łatwo ale jakim prawem mamy pozbawiać życia niewinną istotke. pozdrawiam i trzymam kciuki

kobietaa ---> nie przesadzaj, dziewczyna chce pomocy, bo jest zdezorientowana i wystraszona, taka krytyka jej nie pomorze

Gość kobietaaaa
ale nie powinna myslec o tym to grzech zabjstwo papiez byl przeciwny aborcji

no i dobrze ze byl, ja tez uwazam ze powinna urodzic dzieciaka ale ty jestes dewota bo namawiasz ja do samobojstwa pieprzac takie bzdury debilu

Gość nutaa
Nie usuwaj w żadnym wypadku!!!!!!!! Sumienie Cię poźniej zabije! Mam koleżanke która usuneła ciąże 5 lat temu i do tej pory ma straszne wyrzuty sumienia:/ a wogole to maleńka istotka która nie jest niczemu winna i ma prawo jak każda przyjść na ten świat!