Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 123

ZALICZYŁAM WPADKE...

Polecane posty

Gość maama 564
to znowu ja 19l-mloda mama. nie dziwcie sie dziewczynie ze nie wie co zrobic-sprobujcie ja zrozumiec!

Gość Aliceeeeeeeeeee
Zapomniałam napisać. Moja koleżanka mając 18 lat będąc w Liceum dowiedziała się, że jest w ciąży. Poszła na zabieg. Minęło 10 lat nie ma dzieci i dręczą ją wyrzuty sumienia. Myślę, że trochę padło jej na "psychę". To nie ta sama osoba.

Gość kobietaaaa
no a jakim prawem dziecko ma umrzec a ona zyc????

glupia jestes idz stad bo jej wcale nie pomagasz a tylko mnie draznisz zapoznaj sie ze slowem dewota tyswietojebliwa kretynko

Gość maama 564
do gryzio weź sie zastanów co piszesz..chcesz mieć później ta dziewczyne na sumieniu?! w jej sytuacji tylko krok od...nie bede kończyła

Gość Kunekunta
Moja koleżanka usunęła i nie ma wyrzutów sumienia. Może nie potrafi przejść obojętnie obok dziecka, ale nie ma jakichś rzutów na psychę.. I nie żałuje bo jej facet był dupkiem prawdziwnym...

Gość kobietaaaa
nie ja tylko jej uswaidamiam ze nie wolno zabijac!!!!!!!! a dziecko to dar i bedzie jeszcze szczesliwa ze ma dziecko!!!! i przepros mnie za wyzwiska

Gość maama 564
sory to było do koobieta przepraszam gryzio

do maaama--- przeczytaj wszystkie moje wypowiedzi a nie wyrwane z kontekstu mamusiu;)

przepraszam za wyzwiska, a ty sie przepros za swoja glupote

Gość ewela1777
ciekawe jak tam nasza przyszla mamusia:) mam nadzieje ze dobrze

Gość kobietaaaa
PRZEPRASZAM:)

Gość maama 564
a długo już rozmawia z rodzicami??bedzie dobrze..

Równie dobrze dziecko może się urodzić chorę co jest chyba gorsze niż jakieś mleko z biedronki. I teąż się mogą z tego powodu śmiać i co?:/... Załamana123 chcesz mieć na sumieniu morderstwo własnego dziecka? A potem mieć problem w zajście w ciąże? to powodzenia... Nie bądź głupia. Powiedz rodzicom doradzą ci lepiej. To tylko życie i nie zawsze się dostaje to czego się chce. I takie są realia bo nie wiadomo jak się życie potoczy. Wpadłaś? trudno nie jesteś pierwsza i nie ostatnia... trzeba wziąść się w garść i ponieść konsekwencje swoich czynów. Jak chcesz zostawie Ci gg możemy popisać..

nie wolno zabijac, ale krytykowac dziewczyny ktora prosi o pomoc i rade tez nie masz prawa!!!!!!!! nie wie co ma zrobic dlatego pyta, a ty zamiast pomoc wymyslasz te swoje madrosci "zabij siebie a nie dziecko"!!!! ty masz jakis problem babo

Gość pilulinda
co wy z tym sumieniem!!!!! ja nie miałam wyrzutów i żadna z kilkunastu kobiet które znam które poddały sie aborcji też cieszą się zt to zrobiły i nie pierdolcie o papieżu, w końcu ktoś może być niewierzący jak ja a poza tym co ma papież do mojego ciała

A pozatym czemu nie masz odwagi zabić siebie? ... to ty popełniłaś błąd a nie dziecko...

Gość maama 564
do załamana 123 na mnie też możesz liczyć. moja córeczka ma 7miesięcy:)moge Ci pomóc, doradzić bo na początku jest ciężko ale uśmiech bobasa jest nagrodą za wszystko:):)

Gość pilulinda
nie zabiłam dziecka tylko usunęłam embrion a to jest duuuuuża różnica tłumoku

pilulinda masz sporo racji, chociaz moim zdaniem nie powinna usowac ciazy to dobze ze jest tez rossadny glos ktory mowi o usowaniu

.koteczek. i szacun znikl, po co piszesz te pierdoly o samobojstwach?????????????? poje**balo cie do reszty??????????

Gość mycha 21
embrion to wczesna forma z której rozwija się dziecko idiotko!! widać, że nie wykształcona..więc sie nie oddzywaj

Gość mycha 21
to bylo do pilulinda

Gość Kunekunta
Jeju, na początku to jest tylko płód, żadne dziecko... To nie jest zabójstwo, nie według mnie. Znam przypadek dziewczyny która urodzila, nienawidzi teraz swojego męża i dziecka które zrujnowało jej życie. Więc nie pieprzcie, że spojrzenie dziecka jest w stanie srekompensować wszystko. WSZYSTKO ZALEŻY OD SYTUACJI. I przestańcie kurczę generalizować i pieprzyć moherowe prawdy o poczętym życiu i wyrzutach sumienia. To wszystko kwestia indywidualna.

Gość pilulinda
tylko że początkowe komórki które wy nazywacie dzieckiem nie mają nawet serca, a jeśli nawet co to was kurwa obchodzi że ktoś usuwa ciążę, nie wasza piedolona sprawa

Gość pilulinda
zapraszam wszystkie chętne , dam świetny namiar na gina który was wyskrobie ;)