Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bernadka.j

co sądzicie o imieniu Wanessa? chcę tak nazwać swoją córeczke

Polecane posty

nie krzywdź dziecka bo imię okropne,poszukaj czegoś w naszych polskich imionach niektóre sa ponadczasowe i sliczne:)

Gość hmmm ciezka sprawa
a mioeszkasz w anglii albo gdzies za granicą? bo w polsce to wogole nie pasuje te popierdolone denisy, vanesy dżesiki i inne gówna

Gość jeremy kyle
im bardziej wymyslne imie tym wieksza patologia w rzwiazku (patologiczna osobowosc rodzicow).

Gość hmmm ciezka sprawa
już lepiej Amelia, Emilia, a z oryginalnych to np Solina,

to jakie oryginalne imię proponujecue? mój synek ma na imie Jonasz i szukam fajnego imienia dla dziewczynki tylko musi być naprawde fajne

Gość kojarzy mi sie z wanną
:D

Gość 2009marzec
Ja też uważam, że nadawanie tego typu imion dzieciom, które mieszkają w Polsce jest śmieszne. Ale imię samo w sobie jest ładne.

Gość z nadzieniem truskawkowym
chyba cie pogrzalo :( chcesz oryginalnie? Blanka, Bianka, Marcelina, łucja, Róża, Lidia. Przynajmniej dziecka nie skrzywdzisz

Gość jonaszO
biedne dziecko - jak będzie starszy to po tobie pojeździ za ta krzywdę

Gość tinturintu
wczoraj byl topik o wanesie

Gość daisy daisy
Mnie też się nie podoba to imię, ale dlaczego od razu rzucacie się tak na dziewczynę. Jeżeli jej się podoba, to niech nazywa jak chce. ja jestem raczej za takimi pospolitymi, normalnymi imionami, ale niektórym to tez tez się nie podoba. Ja mam to gdzieś i tak wszystkim nie dogodzę. Jeden lubi takie imiona, drugi zupełnie inne. Ważne, żeby imię nie ośmieszało dziecko i korelowało z nazwiskiem. Wiesz taka Wanessa Parówka czy nawet Kowalska brzmi niezbyt ładnie

Gość jestes załosna
puściłas się z angolem?

Gość jestes załosna
samanta gites - z takim imieniem bedzie mogła w przyszłośc zając sie "prostytucją" wspaniałe imie hahahah - ale ludzie mają nasrane hahaha a jak się nazywasz? moze jakis Słowik albo np Bułka hahahha samnta bułka hahahaha

do "jesteś żałosna" oszczędź sobie taklch komentarzy bo się komuś może przykro zrobić a jestem ciekawa jakie są twoje typy imion

Gość hahahihihi
a może samantha :D:D:D:D albo lukrecja albo jak juz chcesz uszkodzić mała to jakas np Ladacznica

Gość tinturintu
samanta tez nie podoba mi sie:(zadne amerykanskie imiona niestety nie podobaja mi sie ale o gustach sie nie dyskutuje moja coreczka miala byc Sara Alicja

Gość jestes załosna
jestem szczera i to czy komus sie przykro robi czy ni to mam szczerze gdzies. Głupote trzeba tępić i zero tolerancji dla pustaczków co to dzieci krzywdza jakimis popieprzonymu imionami a samanta - imie rodem z agencji to juz wogole. Wiem ze masz bardzo niską samoocene i chce wymyslic dla dziecka niewiadomo jakie imie ale pomysl dwa razy zanim zrobisz z niej karykaturę

Tak się zastanawiam czemu na siłę ludzie próbują wprowadzać do j. polskiego zagraniczne imiona, mimo że istnieją ich rodzime odpowiedniki. To gwałcenie polskiej mowy. Nie po to mamy w Polsce np imię Katarzyna, żeby zastępować je teraz jakimś Kate czy Catherine. Ludzie którzy chcą się w ten sposób wyróżnić są kretynami z zadupia udającymi \"światowców\" z wyższych sfer. Później biegają takie Majkele wzbudzając powszechne rozbawienie albo współczucie.

Gość jestes załosna
moje typy to imiona normalne i pasujące do polskich nazwisk

Gość LaleczkaKoteczka
Moze Tiffany :P jesli bedzie do tego blondynka to kariere ma murowana :D

Gość jestes załosna
Majkele hahahaha dobre u nas biega Denis-rozrabiaka i Malfoy hahaha