Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba hetero

czy mam skłonności homo?

Polecane posty

Gość chyba hetero

powiedzcie mi bo juz sama zgupialam. ostatnio po raz pierwszy bylam na stripizie damskim. byl niesamowity, nie myslalam ze bede umiala sie podniecic kiedy zobacze naga tanczaca erotycznie, kobiete. rano nastepnego dnia bylam w szoku, nigdy nie myslalam o tym ze moglaby podniecic mnie kobieta a tu nie moge przestac o tym myslec. czy jestem lezbijka? czy mam sklonnosci? a moze to normalne? napiszcie bo oszaleje. dodam ze od 6 lat jestem w ziwazku z facetem. za soba mam tylko zwiazki z mezczyznami. nigdy wczesiej nie myslalam o kobietach...

Wszystko w porzadku.Kobiety tak maja . Faceci to podstawa ale pomiziać się lubią od czasu do czasu z laseczka.

Gość asddadda
dokładnie..to normalne..gorzej gdybyś się podniecała na widok psa albo faceta w pampersie...

Gość chyba hetero
ja tu pisze na powaznie a wy jaja sobie ze mnie robicie. nie mam kogo zapytac, dlatego tu jestem ;)

Odpowiedziałem poważnie. Dużolasek tak ma .Dlatego tak wiele godzi sie na trójkaty. Chociażby raz w życiu.. Yes Yes Yes

Gość chyba hetero
dzieki One22 ;) Fajnie ze w wieku 26 lat odkrywa sie w sobie takie rzeczy ;) Myslalam ze juz mam ukształtowana seksualność a tu prosze ;)

Gość euphoriaaa
No mnóstwo dziewczyn tak ma .. tylko się większość nie przyznaje :) Nie jesteś od razu homo .. spokojnie :D po prostu niektóre dziewczyny lubią się czasem pomiziać z inną ... po prostu pociągaja cię też troszke kobiety i tyle. Może sie to rozwinie i będziesz bi ... zobaczy się. nie masz sie czego obawiać :D Nie można tego nazwać skłonnościami homo. ;) To jest całkiem normalne ;) Hehe dziewczyny są tak piękne i cudowne że nie tylko faceci na nie lecą :D

Gość Dziewczyna 19 Paulina.
Więkrzośc kobiet jest bi. Tak czytałam. Ale nie marwt się :P Dziewczyny tak mają...

Nie ma za co Gdybym był laską też bym tak miał.

Gość chyba hetero
hmmm, ;) nie ukrywam ze troche na poczatku spanikowalam ;) ale mysle teraz o tym nieustannie tylko ze kobieta w moich fantazjach nie ma twarzy ;) tzn jest mi zupelnie nieznana osoba. nie wyobrazam sobie miec kontakt z dziewczyna ktora znam, kumpluje sie, spotykamy sie na plotki ;) wrecz mnie to obrzydza jak pomysle. w moich fantazjach jest kobieta ale zupelnie obca, np dziewczyna wykonujaca striptiz! ciekawi mnie dlaczego tak mam.

Gość euphoriaaa
Hehe. Ja jestem bi i tez nie widziałam twarzy swojej partnerki w swoich fantazjach. :D Wiadomo że rzadko która dziewczyna mogłaby to zrobić z kumpelą . Mnie też to obrzydza. Na szczęście mam dziewczyne i nie musze z kumpelami tego robić :D

Gość euphoriaaa
Może po prostu spróbuj seksu z dziewczyną ;) Zobaczysz czy Ci się spodoba ;) Rozwiejesz w ten sposób swoje wątpliwości co do swojej orientacji :) Będziesz albo bi albo hetero. No bo na pewno nie homo ;)

posluchaj euphoriaaa Dobrze ci sugeruje. Jejku jak żałuję że nie mogę przy tym uczestniczyć.

Gość chyba hetero
euphoriaaa - moze troche przesadziłam zastanawiac sie czy jestem homo. moze rzeczwiscie chodzilo mi bardziej o bi, o pociag do kobiet. moze rzeczywiscie powinnam sprobowac i sama sie przekonac ;)

Gość euphoriaaa
Nom powinnaś :) A powiem Ci że na pewno nie będziesz żałować . Wszystkiego trzeba spróbować :D . Wszystko jest dla ludzi :D

Gość chyba hetero
hmmmm, ryzyk fizyk ;) jak nie sporobuje to sie nie przekonam ;) a co jak bardziej mi sie spodoba? hmm :) to bede miala problem ;)

Gość euphoriaaa
hehe. Mi się bardziej dziewczyny podobają i seks z nimi . Bo jest po prostu cudownie .. Ale do końca życia chciałabym być z facetem. Z tobą pewnie będzie tak samo. Dziewczyny bi przeważnie kończą z facetami. Po prostu korzystają z życia póki są młode a na starość ... no trzeba już troszke sie uspokoić ... :D Tak mi sie wydaje

moja laska jest bi . Sciemnia od czasu do czasu jakieś ciasteczko. Jest bosko

Gość euphoriaaa
matko jak on wkurza :/

Gość chyba hetero
Ale mnie nakrecacie ;) jak powiem swojemu facetowi to chyba padnie ;) ale znajac jemu to nawet mu sie to spodoba. pod warunkiem ze nie zakocham sie w zadnej lasce hihih ;) mysle ze mu sie spodoba bo chyba wiekszosc facetow lubi takie rzeczy no a jego kupel namowil swoja narzeczona na trójkącik...

Gość chyba hetero
olac to gówno ;D

Uważaj też na faceta.Żeby on się nie zakochał. To zabawa dla mocno zwiazanych ze sobą partnerow. Musicie wiedzieć o co wam chodzi.

Gość euphoriaaa
Trójkącik .. mmm . Po prostu cudownie :D Też myśle że twój facet się zgodzi :D Chyba każdy tego chce :D Ale mysle że najpierw powinnaś to zrobić sam na sam z dziewczyną. jak ci sie spodoba to potem trójkącik ;)

Gość euphoriaaa
ONE22 ma troche racji ... :) Ale myśle że raczej się nie zakocha ;D

euphoriaaa ma rację.Spróbuj najpierw sam na sam. Tak sympatycznie rozmawiacie może się ustawcie.???????

Gość chyba hetero
oczywiscie, macie 100% racje. przede wsyztskim nie wiem czy spodobałby mi sie seks z kobieta ;)