Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba hetero

czy mam skłonności homo?

Polecane posty

Pamietaj nic na siłe I jeśli nie masz doświadczenia ostroznie ,nie wykazuj zbyt duzej inicjatywy tylko dobrze obserwuj

Gość chyba hetero
one22 - dlaczego?

Gość napalona kobitka
W takich sytuacjach mężczyzna jest potrzebny ;) idę juz spać. Miłej rozmowy Wam życzę :) Dobranoc

Gość chyba hetero
a dałam Ci to odczuć? podoba mi sie to co piszesz...

Nie dałaś. Posłuchaj masz zupelnie pospolita fantazje .Wiem to od mojej laski i jej koleżanek. Rozmawiamy o tym swobodnie.Niektore daly sie uwiesc.Nawet powracały. Zawsze musisz po prostu być delikatna .Więcej mówić oczami jak ciałem. Sposobow jest tysiac.Początek jest najważniejszy.Oczywiscie mozesz trafić na kobiete dominująca o takich samych marzeniach i to ona zrobi to za ciebie. Nie daj sie wystraszyć -bo i tak bywa.Najpierw chcemy a w konkretnej sytuacji mamy blokade

Gość chyba hetero
to pewne ze jak juz do tego by doszlo musialabym rozluznic sie lampka, a moze dwoma wina. wolalabym zeby ona wiedziala co robic. chociaz tak jak to pisala napalona kobitka - myslala ze pewnych rzeczy nie zrobi a to przyszlo samo...

Gość chyba hetero
wiec pewnie wiedzialabym co, jak i w ktorym momencie

dopisuje ten topik do moich. Odezwe się za jakis czas i powiesz mi jak realizujesz marzenia. Dziś już spadam do wyrka i zapominam o czym rozmawialiśmy bo mnie też to jak wiesz nieźle bierze. Życze ci fajnego snu z cyganką. Pa

Gość chyba hetero
ja tez spadam bo jutro do pracy. moze nie z cyganką a jakas blondynka wydepilowana ;) miłych snow paa