Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana hanka

urodziłam mu czwórke dzieci a on teraz podaje o rozwód

Polecane posty

Gość ah te biedne matki polki ...
śmiesza mnie takie jak ty,tak koncza kobitki ktorym nic nie chce sie w zyciu samodzielnie osiagnąć tylko wola desperacko od 16 roku zycia szukać sobie męża ktory zapewni im dom,byt a one tylko będą rodzic dzieci,sprzatac,gotowac no ibyc "dobrymi żonami". W dzisiejszych czasach kobieta musi byćniezalezna sama zadbac o siebie ,finanse ,mieszkanie etc zaden chłop nie bedzie cie szanował jak będziesz uzalezniona od niego i na kazde jego skinienie. Mam kuzynke ktora wyszla za maz rzucając szkołe w wieku 21lat by załozyc rodzine i mieszkać "na swoim" tj. w domu jego rodziny, byla przykladną zonka dzis jest niespelnna 30 letnia rozwódka z dzieckiem bez pracy ,wykształcenia w domu swoich rodziców...

Gość olinkaaaa
nie jestem kobyła rozpłodowa :) nie pasę się na pastwisku, jem sobie spokojnie kozy z nosa w zaciszu mojego domostwa w Pcinie Dolnym :)

Gość olinkaaaa
whim-wystarczyłoby jakby autorka napsiała,ze maja czworo dzieci amaz przestał sie nia interesowac i poszukal sobie innej.Wystarczy uzyc mozgu :-) ale widocznie autorka nie grzeszy inteligencja i dlatego az 4 dzieci ur.Maz na pewno nei za bardzo zadowolony z tej 4

Gość ah te biedne matki polki ...
zapomnialam dodac ze jej były "męzus" zostawił ją dla innej i nawet nie placi alimentów LOL

Gość olinkaaaa
podszywaz,co Ty masz z tych podszywow :-) pokazujesz swoja nei za bardzo inteligentna twarz :-)

tego nie wiesz czy był zadowolony czy nie ? i biorąc twój tok rozumowania nie brał udział w prokreacji tych dzieci ................oj prawie Seksmisja

A dajcie już spokój dla tej babki! Nalezy ją szanować za to, że urodziła i wychowała czwórkę dzieci :) :) Jesteś dzielną kobietą i bądź nią nadal :) Jestem pewna, że dasz radę odstraszyc rywalkę, a męża trzymaj krótko :O Zbuntuj też dzieci przeciwko ojcu, będzie pięcioro przeciwko jednemu :O .

Gość olinkaaaa
Whim:-) to Ty niezbyt logicznie myslissz:-)ja napsiałam,z eautorka mogła napisac,z emaja 4 dzieci,wiec chyba zrozumiałe jest,z emaz tez brała udział w tej prokreacji :-) A co do tego czy maz jest zadowolo\ny z tych dzieci,to wydaje misie,z enie za bardzo,bo jednak ma dzieci w powazaniu i woli odejsc do innej kobiety.

Tak a gdzie wyczytałaś że brał udział ? domniemasz tak samo jak podajesz w wątpliwość ze był zadowolony że jej ma ? Pojechałaś po kobiecie tylko dlatego , że ma 4 dzieci a oto że ma problem jakoś umknęło twojej uwadze . Jakoś mnie nie dziwi że ma 4 dzieci to jej sprawa. nie ona jedna ma tyle dzieci . A co powiesz o żonie marszałka Komorowskiego też kobyła rozpłodowa ?

Gość olinkaaaa
Whim :-) no pewnie,ze autorki sporawa ile ma dzieci:-)ale po co teraz wypłakuje sie na forum :-) Trzeba było myslec głowa a nie dupa :-)

Gość olinkaaaa
Zona marszałka Komorowskeigo ma kase,stac ja na dzieci i jest inteligentna,nie wypłakiwałaby sie ,z emaz chce ja rzucic.

Gość olinkaaaa
Gdybym oświadczyła mojemu mężowi, że jestem po raz drugi w ciąży dałby mi węzełek na kijaszku i przepędził z domu :(

ale ma 4 dzieci :-D i współczuje męża .............. oraz poglądów .

Gość olinkaaaa
podszywaczu:-) moj maz chciałby 2 dziecko,ale ja nie chce:-)

Gość olinkaaaa
Whim :-) mam poglady jakei ma:-) bynajmniej nie pąłcze na forum,ze mnie maz zostawia z gromadka dzieci

olinkaaaa \"ja na miejscu twqojego faceta tez bym cie kopneła w d**e,bo jestes mało inteligentna jak mozna ur.komus dzieci\" Wprawdzie temat brzmi jak prowokacja, ale i Ty inteligencja nie blyszczysz, skoro nie znasz powiedzenia \"urodzic komus dzieci\". olinkaaaa \"jak jestes kobyła rozpłodo2wa to cierp\" \" urodz komus jeszcze 4 dzieci to bedziesz super mamuska\" Zazdroscisz? Rozumiem, ze jesli przydarza Ci sie czworaczki, zaczniesz jesc siano i zamieszkasz w stajni? olinkaaaa \" Whim mam poglady jakei ma bynajmniej nie pąłcze na forum,ze mnie maz zostawia z gromadka dzieci\" Pewnie gdyby Cie zostawil, plakalabys.