Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszly student ...

SWSZ w Katowicach byl ktos ?

Polecane posty

Gość przyszly student ...

www.swsz.katowice.pl był ktos na tej uczelni?jakies opinie,rady? czytalem ze to dosc dobra uczelnia niepanstwowa. pozdrawiam

Gość 19Izydoorek89
Ta szkoła to tragedia. Zero zorganizowania! Ponadto ukryte koszta o których uczelnia nie informuje, a wychodzą gdy następuje jakiś problem. Mimo podpisania umowy kilkakrotnie zmieniano wysokość czesnego (jeśli chodzi o opłaty miesięczne). Kłopoty z praktykami. Uczelnia ma listę placówek, z którymi ma podpisana umowę jednak nie podaje tego do wiadomości więc trzeba się o nią prosić, chociaż i wtedy panie w Dziekanacie udają, że nie wiedzą o co chodzi. Zamieszanie i niezorganizowanie. Niebawem kończę tą szkołę i z własnego doświadczenia nie polecam.

Gość gość
Ale trafiłam na starą stronę! Ja byłam i jestem w SWSZ i jest bardzo ok. Polecam wszystkim. Trzeba się przyłożyć w czasie sesji, ale za to nie wstydzę się, że mam dyplom (a jeden już mam) SWSZ. Nie miałam żadnych problemów z praktykami, mozna je zrobić za granicą. Ja nie robiłam, ale słyszałam. A czesnego nie podnosili.

Gość kromka_chromka
Duuużym plusem Ziętka jest możliwość studiowania zarządzania po angielsku. I jeszcze można to połączyć np. z półrocznym Erasmusem do UK - biegłość językowa gwarantowana :) :)

Gość malwina_20
Ja studiuję teraz na V roku na ziętku, na Erasmusie byłam 1,5 roku temu w Danii i tam też wszystko odbywało się po angielsku. Ogólnie SWSZ to jest całkiem fajna szkoła - dużo mniejsza niż okoliczne molochy na śląsku, można sobie podyskutować z wykładowcami na konsultacjach, wszyscy są bardziej chętni do pomocy niż np. na publicznych...

Gość poranna_mgła
ja jeszcze tam studiuję ;) ogólnie jest ok. na początku nie mogłam się odnaleźć, ale to raczej moja wina, bo nie umiem się szybko aklimatyzować. szybko się okazało, że wykładowcy są spoko, ludzie otwarci :P najgorsza była pierwsza sesja, ale tak jest chyba na każdej uczelni:) a teraz nie wyobrażam sobie że mogłabym być gdzie indziej :D

Gość blue_sky
Długo by pisać, ale ogólnie polecam. Udało mi się tam przetrwać całe 5 lat, a pokornym uczniem nigdy nie byłem :P no i Katowice jakie fajne!!! fajne miasto, fajni ludzie, fajna uczelnia - bless^^

Gość marsela
a ja zwyczajnie napiszę, że polecam - wykształcona kadra, w porządku przedmioty i do tego fajne plany zajęć(na zaocznych szczególnie) i fach w ręku po 5 latach ;)

Gość sarasanka
Mnie się tam nie podobało na początku za bardzo... Jakoś nie podchodziły mi ani przedmioty, ani wykładowcy. Studiowałam raczej z przymusu. Ale potem przyszedł czas praktyk, pisania pracy lic, biura karier... I w końcu się zadomowiłam :) Chyba zwyczajnie potrzebowałam więcej czasu żeby się przekonać do tej szkoły. Ale teraz po upływie sporego czasu mogę ją z czystym sumieniem polecać :P

Gość gość
szczerze nie polecam !!!! co tam się dzieje....

Gość ala makówka
mam za sobą dwa lata na zarządzaniu na tej uczelni i... polecam :) trafiłam naprawdę do spoko wykładowców, papierologii w dziekanacie właściwie nie ma :P przedmioty są i trudniejsze, i łatwiejsze - czyli standard. Ale serio bardzo mi się tam podoba i na magisterce też na pewno u zostanę :)

Gość kiciaaaaa
spędziłam tam super lata :D uczelnia w porzadku, nauki sporo, ale dzięki temu już na studiach udało mi sie załapać na staż w urzędzie i potem zaproponowano mi pracę na stałe, więc polecam SWSZ jak najbardziej :)

Gość gość
Ja właśnie zaczęłam w tym roku studia na SWSZ. Jestem po pierwszy zjeździe i póki co ocenę mam bardzo dobrą :)

Gość Izkq
Polecam!!!!! Szkola, ktora mozna ukończyć, nikt nie robi problemow!!!! Uczelnia, ktora uczy myslec a nie uczyc sie na pamięć bzdur tak jak na innych uczelniach... Jestem bardzo zadowolona i robie tu ze znajomymi podyplomowke. Z serca polecam ta uczelnię :-)

Gość lech222
Dla mnie bomba, bylem juz na dwóch uczelniach i jak mam którąś polecic to tylko Śląska Wyższą Szkolę Zarządzania.

Gość gość
Tragedia nikomu Nie polecam. Zmarnowany czas I pieniadze! Uczelnia sprzedaje dlugi studentow jakies podrzednej lichwiarskiej firemce ktora potem neka ich narzucajac ogromne odsetki!