Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynkachcepohandlować

Kilka pytań do Allegrowiczów.

Polecane posty

Otóż... Potrzebuję trochę kasy więc postanowiłam pozbyć się mojej zbędnej części garderoby. I stąd moje pytanie, Czytałam oczywiście regulamin, ale nie mogę się połapać... :/ Wiem, że nalezy płacić prowizję za wystawienie przedmiotu do licytacji i za zdjęcia. Ale jak to trzeba zapłacić? przelewem na konto allegro? I np. wystawiam buty, balerinki na kuo teraz to ile mniej wiecej zapłace? I ile kosztuje średnio wysyłka butów (możliwie jak najtaniej). z góry dzieki za odpowiedzi

i czy to prawda, że na Allegro mogą handlować tylko katolicy?

`i czy to prawda ze na Allegro mogą handlować tylko katolicy` sorry, ale to najgorszy podszyw jaki kiedykolwiek widziałam :O

na koniec msc dostaniesz zestawienie kosztów i w tedy zapłacisz przelewem lub na poczcie, wysyłka około 10zł, zobacz ile na innych aukcjach liczą, koszt wystawienia będzie około 1zł-2zł ( tak przynajmniej na dziecięcej odzieży jest)

NarKotek bardzo Ci dziękuję :) Czyli na koniec miesiąca dostanę taki jakby rachunek? patrzyłam i wysyłka butów waha się w granicach 8-12 zł. Czy w ogole opłaca się sprzedawać cokolwiek na allegro? Do kosztów sprzedaży trzeba sobie jeszcze wliczyc tą prowizję, przelew na konto... ehh ja tu chciałam pohandlować a to wcale nie tak łatwo

Tak na @ Ci przyjdzie, ale możesz też sama sprawdzić jak ma się sytuacja w zakładce rachunki Wysyłka zależy od wagi na stronie poczty polskiej masz cennik, zważ i będziesz wsio wiedzieć Opłaca się tak powyżej 5zł, znaczy się grosze zarobisz ale nie stracisz raczej

powyzej 5zł tak? próbowałam ważyć, ale niestety są za lekkie i zwykła waga łazienkowa nie `łapie`. myślę, że ok jednego kg ważą... a to chyba ekonomiczna 6zł kosztuje... dzieki za pomoc :)