Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka muszelka

tak wyglada moja cipka.....

Polecane posty

Gość słodka muszelka

bardzo prosze o pomoc kogos kto zna sie na komputerach ,...otoz film ktory otwieram w odtwarzaczu allplayerem badz sub editem badz kazdym innym programem do odtwarzania idzie moze z 5,10 sek po czym wyłacza sie program do odtwarzania i tak za każdym razem ,,o co chodzi? w czym tkwi problem?????????bardzo prosze o pomoc...myslałam ze ogladne fajny film a tu lipa... siedze przed kompem i nie wiem co sie dzieje.....

Gość kaiwndu
fajna cipka:) niestety nie pomoge Ci:)

Gość słodka muszelka
hah.....gdybym napisała : mam problem z komputerem nikt by nawet nie wszedł na mojego posta....:-) trudno pozdrawiam serdecznie

Gość Mr Mister
ostatnio pomogłem jednej kafeteriance i miała mi przysłać zdjęcie biustu oszukała mnie więc powiem Ci jedno ! Znajdź se chłopa lub poszukaj forum komputerowego ! ha !

Gość lililililililililili
hm.....a moze jednak pomozesz co?:-)

Gość słodka muszelka
pomóz please....:-)

Gość Mr Mister
problemem mogą być codeck-i badź oprogramowanie malware lub nieudana aktualizacja windows media player lub 110 innych cudów :D ps Naprawdę nie trzeba pokazywać pipy by ktoś naprawił Ci komputer ;)

Gość słodka muszelka
hahaha!!! no tak... tylko wydaje mi sie ze tylko takie posty maja szanse na przeczytanie ,bo gdybym napisała mam problem z komputerem to nikt by nawet na moj post nie spojrzał....:-)

Mr Mister naprawdę nie trzeba pokazywać pipy by ktoś naprawił Ci komputer-lepszego tekstu ostatnio nie slyszalam:D

Gość słodka muszelka
Dziekuje Brzydula30 że stojisz po mojej sytonie i chcesz mi pomóc...:-)

Nawet synka bym obudzila ale to nic nie da bo on jest nieprzytomny w nocy imprezke z tancami i spiewem mozna zrobic-nic go nie ruszy:)

Gość słodka muszelka
Mr Mister myslisz,ze moze pomóc zainstalowanie real alternative?

Gość Mr Mister
Jak mam dobry dzień to dowcip też mam "dobry" ;) Problem w tym że autorka swobodnie może napisać na forum idg czy nawet na searchengines.pl i dostanie odpowiedź super rzeczową a tu pisze oto moja pipka i oczekuje pomocy ;) ps taką dziewczynę chętnie bym zobaczył na zdjęciu (oczywiście ubraną ) http://www.bravoerotica.com/met-art/anna-ap/black-sea/6.html a jeśli chodzi o rozwiązanie problemu to : wywalić wszystkie kodeki zainstalować jedną paczkę ze strony zaufanej np dobreprogramy.pl i przeskanować komputer np spy-botem czy jakimś antywirusem i tyle . ew odinstalować media player jakąś łatkę.

Gość słodka muszelka
Oj nie budz synka niech spi słodko...:-) a w jakim wieku jest synek?

Gość Mr Mister
ma może kobita krzywy nos i jest "marchewkowa" ale ma ładne oczy i miłe spojrzenie .

Gość słodka muszelka
Hm...wywalic wszystkie kodeki...a gzdie mam ich szukac?problem w tym,ze na komputerze mam wielki bałagan...kurcze nie bardzo znam sie na kompach...a nie wystarczy doinstalowac poprostu kilku kodeków?

Gość Mr Mister
a realplayer alternative 1.90 rozwiazuje problemy z plikami rmvb ew caly realpayer 11.0 gold

Gość słodka muszelka
czyli zainstalowac realplayer alternative 1.90 i powinno działac tak?

Gość Mr Mister
oczywiscie wszystko robimy w panelu sterowania dodaj / usun programy no i paczka kodekow do zainstalowania to np xp codec pack / ew klite codek pack i dodatkowo nowszy realplayer

Gość Mr Mister
jeśli sprawa dotyczy tylko noweszego RMVB to może to problem rozwiązać ;)

Gość słodka muszelka
a wiec mam: real alternative 1.9.0 quick time alyternative 2.6.0 k-lite codec pack 4.4.2 full ,avi codec, ffdshow, ace mega codecs pack i wszystko tpo mam odinstalowac??

Gość Mr Mister
e to nic szególnego to tylko bzdety ciekawiej wyglda np programowanie C++ badź java obiektowe z pojęciami np Klasa abstrakcyjna :D albo dziedziczność :D a tak przy okazji nie posiadają panie może płyt winylowych ? np Pink Floyd ?

Gość słodka muszelka
Brzydula30 synek baardzo juz duży:-0 mój ma dopiero 1 roczek i 2 miesiace mały szkrabek:-)

Gość słodka muszelka
a ja mam stare płyty winylowe na strychu ale czy jest tak pink floyd- nie wiem:-)