Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka muszelka

tak wyglada moja cipka.....

Polecane posty

Gość słodka muszelka
oj przepraszam za ta krzywa buzke miał byc usmiech o taki :-))

MR Mister sympatyczny z Ciebie gosc:) Niestety nie posiadam plyt winylowych:) Muszelka synus podrosnie najpierw cos zepsuje ale musi na czyms praktykowac:) Pozniej wszystko naprawi:)

Gość słodka muszelka
to jest okładka tak?jutro pojde i sprawdze

Gość słodka muszelka
Mr Mister czyli co? mam takie kodelki zainstalowane: real alternative 1.9.0 quick time alyternative 2.6.0 k-lite codec pack 4.4.2 full ,avi codec, ffdshow, ace mega codecs pack i wszystko to mam odinstalowac??

Gość Mr Mister
tak wywalasz wszystko i instalujesz tylko jedną paczkę np "k-lite codek pack" i następnie real alternative 1.90 dlaczego ? bo często kodeki instalowane jeden na drugim powodują jakiś konflikt w bibliotekach i zamiast poprawy mamy np zawieszanie się komputera lub wyłączanie odtwarzacza media player :D

Gość słodka muszelka
OK!!!! to juz to wszystko wywalam..a jezeli okaze sie ze pomimo tego,ze wszystko wywale i zainstaluje to co piszesz nadal nie bedzie działało?to co ? co wtedy?

Gość Mr Mister
http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm polecam tez "użyć" na komputerze np comodo internet security , gdzie jest antywirus i anty malware to jeśli ktoś z domowników (facet) ogląda dziwne stronki i się nie przyznaje bo komputer może zwyczajnie mieć masę trojanów i innych paskudztw co po pierwsze go spowalnia a po drugie utrudnia korzystanie z programów :)

Gość Mr Mister
jest to czasem syzyfowa praca gdyż śmieci na komputerze jest tak zatrważająca ilość że bardzo trudno je skasować :) a i ważne warto stosować metodę kolejnych kroków :D tj isntalować jeden program i sprawdzić czy wszystko działa potem następny aby "znaleć" winowajcę zawieszania .

Gość słodka muszelka
odinstalowałam wszystkie kodeki teraz sciagam k-lite codek pack zobaczymy co bedzie:-)

Gość słodka muszelka
k-lite codek pack zainstalowany

Gość Mr Mister
sprawdź czy się zawiesza ;) i instaluj real alternative 1.9 ze stronki którą podałem :D

Gość Mr Mister
ważna jest jeszcze wersja "direct x" sterowniki karty graficznej i wersja media playera ale zakładam że wszystko jest odpowiednie

Gość słodka muszelka
a wiec odinstalowałam wszystkie kodeki ktore znalazłam w dodaj i usun programy zainstalowałam k-lite codek potem real alternative 1.90 właczam film iii...lipa nic...tak jak wczesniej czyli idzie z 5, 10 sekund pojawiaja sie jakby małe kwadraty na ekranie (piksele?) spowalnia obraz i wyrzuca mnie z całego odtwarzacza...

Gość Mr Mister
warto sprawdzić czy to nie coś z filmem więc jakiś na próbkę by się przydał inny film :D czyli brniemy dalej bo musi się coś dziać ;) na początek sterowniki karty graficznej bierzemy właściwości (prawy klawisz) na mój komputer i sprawdzamy w katerorii sprzęt.

Gość słodka muszelka
weszłam na sprzet jak kazałes: menedzer urzadzen, sterowniki ,profile sprzetu gdzie wejsc?

Gość Mr Mister
karty graficzne i sprawdzamy czy jest tam nasza "karta" w widowsie xp mozna też kliknąć właściwości na pulpit i na zakładkę właściwości jeden ciort :D

Gość słodka muszelka
weszlam w karty graficzne jest cos takiego NVIDIA GeForce4 Ti4200 i co dalej?

Gość Mr Mister
Powinno się to jakoś nazywać i nie być żadnych "wykrzykników" ;) tj np Nvidia i jakiś model np GF 440MX albo np ATI i jakiś model np X800pro etc itd jak to jest to idziemy "krok dalej"

Gość Mr Mister
oznacza to że sterowniki są i to najprawdopodobniej odpowiednie możemy spróbować zainstalować direct x http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en i nowy media player http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/pl/mp10/ uprzedzam że trzeba posiadać oryginalny windows aby instalować coś ze strony MS

Gość słodka muszelka
kurcze..orginalny windows czyli płytke z windowsem tak?nie wiem czy mam a jak mam to gdzie mam...bez płytki nic z tego nie bedzie?

Gość Mr Mister
alternatywne źródło (uwaga bardzo duży plik ;) ) http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=147&DirectX+9.25.1476+Redistributable+ jesli komputer ma już "kilka " lat to polecam przeskanować antywirusem bo może się okazać że to jednak wina "dodatkowego oprogramowania" zasadniczo pora jest juź późna i wolałbym to przełożyć do jutra :)

Gość słodka muszelka
ok.w porzadku:-) przepraszam,ze zawracałam Ci głowe :-) czyli jutro sie odezwiesz?:-)

Gość powiem tylko
Mr Mister jesteś pojebany :D

Gość Mr Mister
wyjaśnię w czym rzecz nie tyle płytka co "certyfikat oryginalności" aby obejrzeć film bez problemów należy mieć : sprawną kartę graficzną , brak szkodliwego oprogramowania na komputerze, sterowniki od karty, sterowniki direct x, kodeki , media player w odpowiedniej wersji np 7.0 lub nowszy i powinno działać.

Gość Mr Mister
trochę ekscentryczny :) ps lepiej było by zapoznać jakiegoś informatyka i postawić mu piwo