Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, wpadlam na pomysl aby otworzyc nad morzem smazalnie oraz sokopijlnie. Ze smazalnia ma racje bytu to kazdy wie, ale chcialam sie dowiedziec co myslicie o takiej sokopijalni. MOglaby byc mobilna- taki samochodzik z calym sprzetem jezdzilby po najbardziej zaludnionych terenach lub stal pod smazalnia. Soki bylyby przerozne od najprostszych- jakblowych, pomaranczowych, po soki z pokrzywy:) Wiem, ze maly kubeczek soku ksztaltuje sie w cenie 6-15zl. Chcialam sie dowiedziec, czy Wy, podczas wakacji pozwolilibyscie sobie na taki sok, czy uwazacie to za zbedny i niezbyt dobry interes w Polsce? Z tego co wiem, w Uk jest wiele taki sokopijalni ( gdzies wyczytalam), ale wlasnie- czy u nas ma to jakas szanse?

Gość kruleffna
pewnie znalezliby sie chetni ale wydaje mi sie,ze te soki sa dosc drogie i bylyby to pojedyncze osoby.no ale moze sie myle

Wiem ze w Krakowie cos takiego istnieje, nie pamietam nazwy lokalu i ponoc kolejki maja ogromne. Ale tak jak pisze, wyczytalam to wszytsko w necie, wiec wole popytac troche zanim sie zdecyduje.

Gość kruleffna
ja znam dwie we wroclawiu i nie zauwazylam w ogole kolejek jednak na pewno ktos tam kupuje bo wciaz istnieja czyli daja rade sie urzymac.