Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania duże D

Duża pupa

Polecane posty

Gość boolo
ej mam 107. czy to za dużo?

" To znaczy że jej obwód w najszerszym punkcie wynosi 96 cm" Co ty mówisz ? To jest piekna pupa - poczekaj na faceta ktory to doceni. Wiekszosci podobaja sie duze posladki. Zobacz sobie na przyklad jak wyglada Kim Kardashian (ma pare cm wiecej od ciebie) : http://prettyboring.com/files/images/kim-kardashian-ass.jpg Taka pupa jak twoja to duzy atut, zwlaszcza do seksu analnego i mozna sie do niej spuszczac do woli. Z taka pupa przyjmiesz kazdej wielkosci penisa W CALOSCI. Przemysl to. Moja kobieta ma wymiary 92-69-109 i jest cudownie

Pośladki do jedna z najbardziej seksownych i pociągających części ciała, dlatego warto o nie dbać. Z tej stronki http://hgh.edu.pl/2010/10/01/nowa-pupa-w-miesiac-porady-dla-pan/ dowiedziałam się, że jednym z czynników, który negatywnie wpływa na wygląd pupy jest nadmierny stres, dlatego też napinają się wtedy mięśnie pleców i pośladków, owe zjawiska towarzyszące mu sprawiają tworzą się przykurcze tych części ciała. W przypadku chęci poprawy wyglądu pośladków niewskazany jest siedzący tryb życia, potrzebna jest aktywność, ruch i ćwiczenia fizyczne. Na stronie której link ci podałam masz dokładnie opisane wszystkie ćwiczenia, jakie powinnaś wykonywać. Ważne jest, abyś wykonywała je systematycznie, dzień po dniu, przynajmniej czterdzieści minut dziennie. To jest optymalny czas po którym kilka miesięcy pozniej będziesz mogła zobaczyć zadowalające cię efekty. Zapisz się na siłownię, pływaj, zacznij jeździć na rolkach. Poza tym zrezygnuj ze słodyczy, chipsów, fast-foodów, gazowanych napoi i wszystkiego, co tuczące.